Buikvet Verbranden De KoelkastCoach.jpg

Nieuw;

DE 'SLANKE LIJN' LIJN

Samen aan de slag?

Geld Terug Garantie

Plan direct jouw persoonlijke gesprek (€47)

Ben je al jaren bezig om dat verrekte buikvet eraf te krijgen? Heb je al flink wat geld aan dieetboek besteed?  Weet je nog steeds niet hoe je actief in die verbrandingsmodus blijft?

 

...En twijfel je of dat dit niet weer de zoveelste nutteloze poging zal zijn? Boek dan een persoonlijk 1-op-1 consult.

Door gebruik te maken van deze speciale service loop je geen risico om een grote investering te doen in één van de unieke online programma's van De KoelkastCoach.

 

Na het persoonlijke gesprek weet jij gelijk of de aanpak van De KoelkastCoach echt geschikt voor je is en, of je eindelijk verlost wordt van dat gevaarlijke buikvet.

 

Hoe werkt het?

Na inschrijven krijg je gelijk de mogelijkheid om je persoonlijke consult in te plannen op de dag en tijd dat het jou uitkomt. 

Eerlijke Feedback

Tijdens dit persoonlijke consult vertel jij jouw verhaal en je wensen, om zo een goede indruk te geven waar je behoefte ligt. Aan het eind van het gesprek ontvang je direct een eerlijke feedback.

Geld Terug Garantie

Het meest belangrijke is dat er een klik is en gevoel van "Ja, dit gaat helpen".  Alleen als deze twee dingen aanwezig is, is er een kans van slagen. 

Mochten ik het gevoel hebben dat ik je niet verder kan helpen, ontvang je jouw aankoopbedrag terug. Zo loop je geen risico!

Ja, ik wil een persoonlijk consult aanvragen.

Naast de feedback ontvang je 3 Bonussen:

BONUS 1:

  • 5-delige Videomodule: "De 5 Meest Gemaakte Afslank Fouten" t.w.v. €67

BONUS 2:

  • E-book met 10 Natuurlijke Vetverbranders t.w.v. € 9,95 inclusief uitleg over de kleuren op je bord.

Homepage | Sabine Leijten - Founder of De KoelkastCoach

OVER

Sabine Leijten!

Aangenaam kennis te maken. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Als gecertificeerde gezondheidscoach en afslankexpert help ik je graag een gezond eetpatroon te realiseren.

Hi, ik ben

Ontdek de methode die op jouw lijf geschreven is en waarmee je nu eindelijk het resultaat haalt waar je van droomt. Gezond afvallen met lekkere, gezonde voeding én het opbouwen van een flink portie zelfliefde, zodat je op de lange termijn profiteert van jouw nieuwe, gezonde levensstijl.  

Hoe fijn zou het zijn als voeding geen obsessie meer voor je is? Dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en werkt aan je gezondheid zonder calorieën te tellen en overmatig sporten? Gezond eten en gezond afvallen door overheerlijke gerechten, je gewoontes aanpassen en werken aan jezelf? Boek nu een persoonlijk consult om er achter te komen of De KoelkastCoach methode ook bij jou past.

"Een kennis van mij vertelde mij over De KoelkastCoach. In eerste instantie had ik een beetje mijn twijfels omdat ik een slechte eter ben.

 

Het is mij alles behalve tegengevallen. Iedere week keek ik uit naar het nieuwe weekmenu met de overheerlijke recepten. Zoals je ziet op de foto heb ik een flinke jas uitgedaan. Wel 11 kilo ben ik kwijtgeraakt en ik heb er een gezond eetpatroon voor terug."

Sandra Janssen

resultaat - koelkastcoach.JPG

"Beste Sabine,

Wij willen jou heeeeel erg bedanken!

Wij hebben een hele nieuwe levensstijl ontwikkelt die ons prima bevalt. Ik ben zelf 21 kilo en mijn vrouw 15 kilo, daar zijn we best een beetje trots op plus dit dankzij jouw super way of lifestyle.

Voorlopig laten we dit niet los. Week 3 van jouw menu's ligt alweer klaar."

Vincent van der Wal

buikvet-verbranden-afvallen-gezond-dieet.jpg