Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Aardbeien met slagroom

Aardbeien met slagroom is heerlijk, maar helaas zijn aardbeien niet het hele jaar lekker zoet van zichzelf. Leuk ze daarom op met wat overheerlijke slagroom zonder geraffineerde suiker.

 

De suiker die je normaal door de slagroom doet, vervang je nu door banaan. En dat is echt super lekker! Probeer de slagroom ook eens te zoeten met kokospalmsuiker, dat geeft weer een andere dimensie.

Wat heb je nodig voor 2 à 3 personen:

  • 250 ml slagroom

  • 1 rijpe banaan

  • extra kokospalmsuiker

  • 300 gram aardbeien

  • 100 gram blauwe bessen

Doe de slagroom met de banaan in een maatbeker. Gebruik een staafmixer om dit te pureren. De slagroom is klaar als er ribbels in de room ontstaan. Heerlijk op vers fruit maar ook bij een zelfgemaakte spetlappeltaart.

♥ Tip: Klop de slagroom niet te lang, anders slaat hij door. Dat betekent dat de slagroom dan soort van roomboter wordt. 

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

Dit recept delen?