Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

 • Grey Google+ Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey Instagram Icon

Condities

Affiliate

programma

Geld verdienen met Het KoelkastCoach Dieet. De affiliate campagne loopt via Tradetracker.com. Om geld te verdienen met deze campagne heb je een goed gekeurd Affiliate Account nodig op TradeTracker.com. 

Registreer je hiervoor op: www.tradetracker.com, daar maak je een account aan als publisher en ga je van start!

De missie van De KoelkastCoach is om Nederland gezonder te maken. En daarbij kunnen we je hulp goed gebruiken! Uiteraard hoef je dat niet voor niets te doen. Verdien geld door dit programma te verkopen in je eigen omgeving, bij eigen klanten, via je eigen emaillijst of d.m.v. advertenties. Per verkocht dieet verdien je tot €55,- euro (incl. btw). Een hoge commissie!

Bekijk eerst de pagina van Het KoelkastCoach Dieet.

Het KoelkastCoach Dieet  

Op een leuke en gezonde manier bewust worden van je eetgedrag en deze veranderen. Dat is Het KoelkastCoach Dieet van DeKoelkastCoach.nl. Deelnemers krijgen d.m.v. dagelijkse emails, toffe informatie, interessante video's, kant-en-klare boodschappenlijstjes en uitgewerkte weekmenu's dé kans om een gezonde start te maken.

VERDIEN TOT €55,- PER VERKOOP

Aan de slag!

STAP 1: Meld je aan bij TradeTracker

Deze Affiliate Campagne verloopt via Tradetracker.com. Om geld te kunnen verdienen met deze campagne heb je een goed gekeurd Affiliate Account nodig op TradeTracker.com. 

Registreer je hiervoor op: www.tradetracker.com, daar maak je een account aan als publisher en ga je van start!

STAP 2: Vind ons product

Log in op TradeTracker.com. Ga naar campagnes. In het menu aan de linkerkant vind je de link “campagnes”. Klik op deze link. Onze producten vind je door "Het KoelkastCoach Dieet" in het zoekveld in te typen. Je moet jezelf eerst aanmelden voor deze campagne, als je geaccepteerd bent kun je Het KoelkastCoach Dieet gaan verkopen.

STAP 3: Plak jouw link in je website of email

 

Ga naar Het KoelkastCoach Dieet. Daar vind je tekstlinken en banners die je op je pagina kunt plaatsen. Het is ook mogelijk zelf een link te maken met de linkgenerator. Klik op linkgenerator vul bij doel-url http://www.hetkoelkastcoachdieet.nl in en druk op genereren. Onderaan verschijnt dan een nieuwe url van hetkoelkastcoachdieet.nl inclusief jouw code. Deze url kopieer je en plak je op je webiste of in de email die wilt gaan versturen.

Mocht het niet duidelijk zijn, mail dan gerust naar info@dekoelkastcoach.nl 

 • Wauw! Afvallen zonder te sporten! Iets voor jou? Klik hier: (plak hierachter je tradetracker url) #afvallen #afslanken

 • Afvallen zonder steng lijnen en zonder sporten? Bekijk dan dit even: (plak hierachter je tradetracker url) #dieet #afvallen

 • Ben sinds kort met een nieuwe uitdaging begonnen! Durf jij dit ook? (plak hierachter je tradetracker url) #afvallen #afslanken

5 MARKETING TIPS:

 • Kopieer jouw unieke affilaite URL en mail hem naar je emaillijst

 • Kopieer jouw unieke affilaite URL en gebruik hem in een tweet op twitter. Voorbeeldteksten vind je hieronder.

 • Kopieer jouw unieke affilaite URL en gebruik hem in combinatie met een banner (zie hieronder). Promoot deze op een slimme plek zoals op een website over mode, waar mensen komen die om hun uiterlijk gegeven.

 • Kopieer jouw unieke affilaite URL en koppel deze aan een eigen URL. Wanneer je deze eigen URL promoot loopt deze via de TradeTracker affiliate url.

 • Kopieer jouw unieke affilaite URL en maak een knop op je eigen website die via jou link verwijst naar hetkoelkastcoachdieet.nl

DOCUMENTEN

Marketing materiaal

LOGO:

BANNERS