top of page

Partner

programma

Verdien door te helpen!

Wil je jouw klanten/volgers helpen met een gezond eetpatroon met als doel van die verrekte overtollige kilo's afkomen? Dan is het partner programma van De KoelkastCoach iets voor jou. 

Door een speciale code die correspondeert aan jouw gegevens, kun jij jouw klanten/volgers De KoelkastCoach Challenges aanbieden en daar zelf tot €49,25 per verkocht programma aan verdienen. 

Bekijk hier de pagina's van de 3 programma's 30 dagen, 60 dagen en 90 dagen

Met jouw hulp...

Samen gaan wij er voor zorgen dat zoveel mogelijk Nederlanders gezonder door het leven gaan, verlost van die eeuwige lovehandles. Uiteraard hoef je dat niet voor niets te doen. Verdien geld door dit programma te verkopen in je eigen omgeving, aan klanten, via jouw mailinglijst, d.m.v. advertenties of op social media. Per verkocht programma verdien je tot €49,25 (incl. 9% btw). Een hoge commissie!

Lees hier hoe het verdienmodel precies werkt.

De KoelkastCoach Challenge

Met De KoelkastCoach Challenges wordt jouw klant op leuke en gezonde manier bewust van zijn/haar eetpatroon en gaat De KoelkastCoach samen met de klant aan de slag deze stap voor stap te veranderen. Jouw klanten/volgers krijgen dé kans om op een makkelijke en toegankelijke manier kilo's kwijt te raken d.m.v. dagelijks coaching, toffe informatie, interessante video's, kant-en-klare boodschappenlijstjes, uitgewerkte weekmenu's maar vooral normaal te doen.

VERDIEN TOT €49,25 PER VERKOOP

Aan de slag!

STAP 1: Intake gesprek

 

Doordat je jouw gegevens hebt achtergelaten is er telefonisch contact met je opgenomen. Van daaruit volgt indien nodig, een persoonlijk gesprek en wordt er gekeken of er raakvlakken zijn voor een samenwerking.

STAP 2: Jouw speciale codes

Na het persoonlijke gesprek/contact worden er 1 of 2 speciale codes voor je aangemaakt. De één code gebruik je om direct het programma voor jouw klant te activeren als deze aan jou het volledige bedrag heeft voldaan en de andere is voor online gebruik bijv. voor social media of op je website. 

STAP 3: De start van de challenge

 

Na betaling met code 1 word je doorgestuurd naar een speciaal scherm, daar vul je alle gegevens in van jouw klant zodat deze direct de eerste mail met instructies krijgt om te gaan starten. 

STAP 4: Andere startdatum?

Mocht jouw klant aangeven op een bepaalde dag te willen beginnen, mail dit dan naar info@dekoelkastcoach.nl inclusief naam, startdatum en mailadres waarop de klant gemaild wil worden.

Jouw werk zit erop en je kunt het gedeelte voeding loslaten!

Extra's

5 MARKETING TIPS:

  • Schrijf een interessant artikel en verwerk daar jouw KoelkastCoach code 2 (zonder korting) in, zodat mensen aan de slag gaan en jouw code 2 gebruiken. 

  • Gebruik jouw unieke code 2 (zonder korting) incl. url www.dekoelkastcoach.nl in een foto voor Instagram. Vertel daarbij hoe belangrijk het is om een gezond eetpatroon te hebben. Een gezond gewicht is voor 80% voeding!

  • Schrijf een kleine tekst op Facebook met daarbij jouw ervaring als het gaat om gezonde voeding of gebruik één van de reacties van onze reviews, klik hier. Vergeet niet de url dekoelkastcoach.nl met jouw unieke code 2 (zonder korting) toe te voegen. 

  • Maak een pagina op jouw website die verwijst naar dekoelkastcoach.nl. Schrijf daarbij een klein stukje tekst waarin je jouw code 2 (zonder korting) verwerkt. 

TWEET/POST VOORBEELDEN:

  • Wauw! Afvallen zonder te sporten! Iets voor jou? Klik hier: www.dekoelkastcoach.nl en vergeet niet jouw speciale code [CODE 2} #afvallen #afslanken

  • Afvallen zonder steng lijnen en zonder sporten? Bekijk dan dit even: www.dekoelkastcoach.nl en vergeet niet jouw speciale code [CODE 2} #dieet #afvallen

  • Ben sinds kort met een nieuwe uitdaging begonnen! Durf jij dit ook? www.dekoelkastcoach.nl en vergeet niet jouw speciale code [CODE 2} #afvallen #afslanken

DOCUMENTEN

Marketing materiaal

LOGO:

30dagenchallenge|dekoelkastcoach.png
60dagenchallenge|dekoelkastcoach.png
90dagenchallenge|dekoelkastcoach.png

BEELDMATERIAAL:

DeKoelkastCoach.jpg
gezonderecepten_dekoelkastcoach.jpg
GEZONDGEWICHT_DEKOELKASTCOACH.jpg
Havermout-DeKoelkastCoach.jpg
GEZONDGEWICHT_DEKOELKASTCOACH.jpg

FB POST SPORTSCHOOL:

FB POST ALGEMEEN:

Durf jij 't aan_.png
BANNERHKCD_GROEN.gif
BANNERHKCD_GROEN1.gif
GIF.DeKoelkastCoach.gif

A4 POSTER:

Groot bestand

POSTER DE KOELKASTCOACH.png
bottom of page