Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Kleurrijke fruit boost

Blauwe bessen zijn enorme krachtige vitaminebommetjes. Een aanrader om ze vaak te verwerken in je ontbijt of tussendoortje. 

Je hebt nodig voor 1 potje:

  • 1 kiwi

  • 50 blauwe bessen

  • 50 gram frambozen of aardbeien

  • 1 banaan (klein)

  • 150 ml slagroom

  • 1 tl kaneel

  • 1 el kokosrasp

  • 1 el amandelschaafsel

  • glazen pot

 

Was de blauwe bessen en frambozen.

 

Schil de kiwi en snijd in kleine stukjes.

 

Schil de banaan en snijd deze in plakken. Doe de banaan samen met de slagroom en kaneel in een maatbeker.

 

Pureer de slagroom met de staafmixer tot dat je een crème hebt.

 

Zet een koekenpan op het vuur. Rooster de kokosrasp en amandelschaafsel lichtbruin.

 

Doe de kiwi onderop in de glazen pot. Blauwe bessen en dan de frambozen er bovenop. Een flinke schep slagroom en garneer met de geroosterde amandel-kokosrasp.

♥ Tip: De hoeveelheid slagroom is voldoende voor 2 personen. Omdat de slagroom gepureerd moet worden, heb je deze hoeveelheid nodig.

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

Dit recept delen?