Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Geroosterde kikkererwten

Als je weinig of geen koolhydraten eet, mis je vaak een bite...! Paprika en komkommer als tussendoor is prima, maar soms wil je ook weleens iets pittigers of krokanters.... Vandaar deze geroosterde kikkererwten!

 

Wat heb je nodig:

 

  • 750 gram uitgelekte kikkererwten (je kunt ze natuurlijk ook zelf wellen)

  • 3 el olijfolie

  • 1 volle tl kerriepoeder

  • 1 volle tl barbecue kruiden

  • 1 volle tl paprikapoeder

  • Himalya zout (naar behoefte)

 

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Laat de kikkererwten uitlekken. Spoel ze even af met wat water en laat ze uitlekken in een vergiet. 

Leg de kikkererwten op de bakplaat met bakpapier. 

Meng de kruiden en olijfolie door elkaar. 

Verdeel het oliemengsel over de erwten. Goed mengen.

Plaats de bakplaat voor zo'n 50 minuten in de voorverwarmde oven. 

Als de kikkererwten krokant genoeg zijn, laat je ze afkoelen.         

♥ Tip: bewaar ze in een glazen potje!

 

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

Dit recept delen?