top of page
Afvallen - overgang | De KoelkastCoach | Sabine Leijten.jpg

28 DAGEN AFSLANK CURSUS

FIT & Fabulous 50+

Afvallen en overgangsklachten verminderen door van alles te leren over jouw lijf
en overheerlijk te eten. 

Van €247

Tijdelijke actieprijs €197

Ja, ik begin gelijk!

De beste investering in jezelf voor de rest van je leven.

28 DAGEN AFSLANK CURSUS

Afvallen - overgang - FIT & Fabulous | De KoelkastCoach.png

Het is ongelooflijk! Ik ben heel blij dat 't me nu eindelijk gelukt is wat ik al jaren probeer: onder de 75 kg. komen! Het hele gezin geniet mee van de heerlijke gerechten en ook de huisarts is trots op me dat m'n waardes zo gedaald zijn.

Super blij! 

Ria Otte-Philippie - Hoofddorp

Ik ben echt verrast door de lekkere recepten. Het is ook goed vol te houden. Soms wel wat stress achter de pannen omdat ik dubbel kook, de kinderen eten er niet van mee. Het geeft ook het gewenste resultaat ☺ ik ben eigenlijk al bijna op m'n streefgewicht! Nou ja, kortom ik ben erg enthousiast en blij!

Marleen van Vliet - Alphen a/d Rijn

Het is leuk en het werkt! De dagmenu's zijn heel gevarieerd en goed te volgen. De recepten voor het avondeten zijn heerlijk. Mijn drie jonge kinderen vinden alle nieuwe gerechten leuk en ook erg lekker. En mijn man doet enthousiast mee.

Mirjam Wester - Soest

Beleef hét 7-daags Online Gezonde Afslank Avontuur 

Natuurlijke voeding voedt je lichaam optimaal. Het voorziet je van vitaliteit. Positieve effecten worden merkbaar in je spijsvertering, je slaappatroon en je gemoedstoestand. Wanneer je je lekker en goed in je vel zit, presteer je op een hoger niveau op alle vlakken van je leven. Het toewijden van aandacht aan je voedingspatroon, zowel in termen van correcte kennis als wat er op je bord ligt, levert dus op vele vlakken voordelen op – vooral wat betreft de levenskwaliteit.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het na aanmelden?

Na dat jij je hebt aangemeld ontvang je gelijk alle informatie en je eerste weekmenu. Vanaf dat moment kun je op maandag gelijk beginnen. Jij bepaalt zelf of je ook daadwerkelijk die maandag begint. Liever een weekje later starten? Geen probleem alleen die je mij dit even te laten weten. 

Gooi die weegschaal maar het raam uit.

Helaas bestaan er veel afslanktrajecten waarbij er niet gekeken wordt naar jou als persoon. Die programma's staren zich blind op het resultaat van de weegschaal. Veel kilo's afvallen in een korte periode, klinkt leuk maar is het meest onverstandige wat je maar kunt doen. Snel kilo's afvallen zorgt voor het beruchte jojo-effect. Iets wat ik als De KoelkastCoach absoluut niet op mijn geweten wil hebben. 

Wat als ik lichamelijke klachten heb?

Bij alle trajecten van De KoelkastCoach is rekening gehouden met bepaalde lichamelijke klachten denk aan; PDS, Diabetes type 2, schildklierklachten. Let wel, er zijn een aantal situaties waarbij je dit traject niet mag volgen. 

  • Bijnieruitputting

  • Burn-out

  • Borstvoeding

  • Zwanger

Indien je medicatie gebruikt voor; diabetes, lage bloeddruk, eetstoornis of bloedsuiker regulerende middelen? Dan graag eerst mij even mailen voordat je je aanmeldt, dan overleggen we samen even.​

Hoe val je snel af bij je buik?

Vraag je je af: hoe val je snel af bij je buik? Met deze 7 Daagse Afslank Boost maak je een gezonde kickstart om buikvet te verbranden. Snel afvallen bij je buik is een kwestie van discipline, maar ook inzicht hoe het anders kan.

 

Door een kickstart op een gezonde manier te maken, verlies je de eerste kilo's rap en verhoog je je motivatie plus je verbranding. Het is geen crash dieet, maar een gezonde methode waarmee je de overtollige kilo's bij de buik kunt verliezen.

Geen vasten lasten

Bij veel online afslankprogramma's en afvaltrajecten word je misleid door een klein bedrag maar al snel blijkt dat dit voor een week of een maand is. Dit zijn praktijken waar ik niet van houd. Ik houd van transparantie en weten waar je aan toe bent. Vandaar dat de vergoeding die je ziet staan bij de pakketten ook het volledige bedrag is voor die periode. Een éénmalige bijdrage meer niet.

Mag ik nog wel iets snoepen tijdens dit traject?

Nooit meer snoepen dat houdt niemand vol en is dus per definitief onmogelijk. Het is juist noodzakelijk af en toe snoepen. Alleen het mooiste zou het zijn als je dit tijdens het traject even niet doet. Alleen op die manier kun je korte metten maken snaaimomenten. Eerst een stap terug en dan een stap vooruit. Je lichaam kan heel goed een snaaimoment aan als er een gezond patroon tegenover staat.

Heb ik een sportabonnement nodig?

Nee, zoals al eerder aangegeven heeft sporten niet veel invloed op het verliezen van gewicht. Natuurlijk wel iets maar om af te vallen is sporten niet het voornaamste.

 

Sporten en bewegen is altijd goed in combinatie met een gezond dieet om gezond en fit ouder te worden. Sporten/bewegen bevordert de aanmaak van hormonen, reguleert je bloeddruk, cholesterol, plus het zorgt voor het behoudt van je botten en spieren. 

Is wandelen goed voor afvallen bij buik?

Ja, over het algemeen bewegen we te weinig. Met wandelen kun je op een laagdrempelige manier aan extra beweging komen wat hartstikke goed voor je. Door dagelijks 45 minuten extra te wandelen maak je sneller aanspraak op je vetreserves en verbrand je opgeslagen vet. Wandelen is een goede manier om je stofwisseling te activeren waardoor je lichaam actiever gaat verbranden. Meer tips over oefeningen krijg je bij deze methode.

Hoe kun je buikvet kwijtraken in 1 week?

In één week wat buikvet kwijtraken is een illusie. Je lichaam heeft hier langer de tijd voor nodig. Je zal dan ook jezelf de tijd moeten geven voor dit proces. Met deze methode zet je de eerste stap. Meet jezelf een gezonde levensstijl aan, dat is waar wij voorstander van zijn. Door je voedings- en bewegingspatronen aan te passen, ga je buikvet verliezen en grote stappen zetten naar een betere gezondheid.

bottom of page