Ongezond gezond snacken mag best af en toe. Dit simpele en overheerlijke recept van groenten friet staat in mum van tijd op tafel!

Omdat groen ook best lekker kan zijn... Het proberen waard! :)

Een vers tomatencrèmesoepje dat voor het hele gezin een heerlijk soepje is. Zelfs de allerkleinste vinden dit een lekker soepje.

In de lente zijn de witte asperges weer volop verkrijgbaar. Zet dit recept in je favoriete want het wordt zeker een favoriet als je het een keertje gemaakt hebt.

Overheerlijke asperges

16.4.2020

Het witte goud oftewel witte asperges. April / mei zijn de maanden dat ze weer volop gegeten kunnen worden.

 

Zorg er dus voor dat je ze niet mist dit jaar, als je er van houdt ten minste. Asperges met gerookte zalm, ei en zelfgemaakte hollandaisesaus, echt een cadeautje!

Ook een tomatensaus kun je prima maken met de producten die je nog in de kast hebt staan. Je kost je misschien een paar minuten meer dan een kant-en-klare saus, maar dan heb je wel een vele malen lekkerder gerecht.

Weer een recept dat gemaakt is met producten uit de voorraadkast. En wat zo bijzonder is aan dit gerecht dat het je direct terugbrengt naar een exotisch land waar je op dit moment best zou willen verblijven.

Recepten die gemaakt zijn met producten uit de voorraadkast zijn een initiatief van De KoelkastCoach naar aanleiding van de lange periode thuis door het coronavirus. Boodschappen doen is lastig dus eten we de voorraadkast leeg... Deze kikkererwtencurry is er daar één van.

12.12.2016

Deze chocolade muffins zijn echt onverbeterlijk. Als je ze éénmaal een keer gemaakt hebt, wil je nooit meer andere chocolade cakejes. Geloof mij! :) 

12.3.2020

Een weekje geen vlees? Maak dan eens deze salade met spruitjes en quinoa. Een enorme goed gevulde vitamine boost!

13.2.2020

Als je echt indruk wilt maken op jouw geliefde dan heb je met dit recept succes. Je hebt er wel een aantal ingrediënten voor nodig maar dan heb je ook wat...

Deze heerlijke fraai gekleurde cakejes hebben iets fruitigs en zoets. In een hand-om-draai staan ze in de oven en kun je ervan genieten.

16.1.2020

Hoe heerlijk is het als je een gerecht gewoon van tevoren kunt voorbereiden en bij je gasten aan tafel kunt blijven zitten? Ik vind dat heerlijk. Zo ongezellig als je de gehele tijd in de keuken staat. Dit is een ideaal gerecht voor als je visite krijgt. 

De tijd van Sinterklaas is een gezellige knusse periode. Daar horen natuurlijk pepernoten en speculaasjes bij. Om het toch iets gezonder te doen dan je gewend bent, vind je hier een recept van ietsiepietsie gezondere speculaasbrokken. 

Een lekker prakkie met alleen maar gezonde details maken? Dan zal je eens dit recept dienen te maken. Zoete-aardappel met snijbonen, een super combi!

1 / 4

Please reload

Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Dé Online Voedingsdeskundige

"De missie van De KoelkastCoach is om je op een simpele manier te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen, met afvallen als doel!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities