top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

SevenSlim: De 7-Daagse Slankboost

Jouw eerste stap naar een gezond, slank lijf!

Investeer in jezelf voor de rest van je leven.

GEEN €47  MAAR €27

Anker 1

Dit ontvang je;

  • Dagelijks praktische tips als handvat om die gezonde leefstijl toe te passen.

  • Smaakvolle, simpele recepten die van jouw een gezonde top chef maken.

  • 7 kant en klare dagmenu's, waardoor je leert hoe jij je dagen dient in te vullen.

  • Iedere dag ontvang je een motiverende email, zodat je het volhoudt.

  • Smaakvolle, simpele recepten die laten zien dat gezond eten een feestje is.

buikvet-verbranden _ De KoelkastCoach.jpg
Ebook Stoppen Emotie Eten - Seven Slim.png

Ontvang aantrekkelijke extra's:

Een eenmalige korting van €20  (alleen vandaag geldig) en inclusief.
GRATIS
 ebook Stoppen Met Emotie Eten (t.w.v. €14,95).

NU VOOR €27

GRATIS ebook!

 

 

Klaar voor een avontuurlijke, gezonde twist in je leven? 🌟 

Stap aan boord met van dit sprankelende 7-daagse afslankprogramma! Ontdek een paradijs van smakelijke en voedzame gerechten die je niet alleen doen watertanden, maar ook die extra kilootjes laten verdwijnen.

 

Om te bewijzen dat gezond eten ook een feestje kan zijn, check de mooie plaatjes.

 

Maak je klaar om te stralen! ✨🥗🚀

Jouw droom figuur!

Broccoli venkelsaus.png

Het is ongelooflijk! Ik ben heel blij dat 't me nu eindelijk gelukt is wat ik al jaren probeer: onder de 75 kg. komen! Het hele gezin geniet mee van de heerlijke gerechten en ook de huisarts is trots op me dat m'n waardes zo gedaald zijn.

Super blij! 

Ria Otte-Philippie - Hoofddorp

Ik ben echt verrast door de lekkere recepten. Het is ook goed vol te houden. Soms wel wat stress achter de pannen omdat ik dubbel kook, de kinderen eten er niet van mee. Het geeft ook het gewenste resultaat ☺ ik ben eigenlijk al bijna op m'n streefgewicht! Nou ja, kortom ik ben erg enthousiast en blij!

Marleen van Vliet - Alphen a/d Rijn

Het is leuk en het werkt! De dagmenu's zijn heel gevarieerd en goed te volgen. De recepten voor het avondeten zijn heerlijk. Mijn drie jonge kinderen vinden alle nieuwe gerechten leuk en ook erg lekker. En mijn man doet enthousiast mee.

Mirjam Wester - Soest

Kikkererwten_burger_dekoelkastcoach.jpg

Beleef 't Afslank Avontuur 

Voel jij je soms een beetje futloos en te zwaar? Met natuurlijke voeding geef je je lichaam een superboost! Het zorgt niet alleen voor een optimale spijsvertering, je slaappatroon verbetert, je humeur krijgt een oppepper én je valt erdoor af. Als je je top voelt, dan schitter je in alles wat je doet, toch?​

Dus, waar wacht je op? Duik in de wereld van voeding! Als je een beetje liefde en aandacht geeft aan wat je eet, pluk je daar de vruchten van. En geloof me, je leven wordt er een stukje mooier van! 😉🥦🍓🍇

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het na aanmelden?

Na dat jij je hebt aangemeld ontvang je gelijk alle informatie en je eerste weekmenu. Vanaf dat moment kun je op maandag gelijk beginnen. Jij bepaalt zelf of je ook daadwerkelijk die maandag begint. Liever een weekje later starten? Geen probleem alleen die je mij dit even te laten weten. 

Gooi die weegschaal maar het raam uit.

Helaas bestaan er veel afslanktrajecten waarbij er niet gekeken wordt naar jou als persoon. Die programma's staren zich blind op het resultaat van de weegschaal. Veel kilo's afvallen in een korte periode, klinkt leuk maar is het meest onverstandige wat je maar kunt doen. Snel kilo's afvallen zorgt voor het beruchte jojo-effect. Iets wat ik als De KoelkastCoach absoluut niet op mijn geweten wil hebben. 

Wat als ik lichamelijke klachten heb?

Bij alle trajecten van De KoelkastCoach is rekening gehouden met bepaalde lichamelijke klachten denk aan; PDS, Diabetes type 2, schildklierklachten. Let wel, er zijn een aantal situaties waarbij je dit traject niet mag volgen. 

  • Bijnieruitputting

  • Burn-out

  • Borstvoeding

  • Zwanger

Indien je medicatie gebruikt voor; diabetes, lage bloeddruk, eetstoornis of bloedsuiker regulerende middelen? Dan graag eerst mij even mailen voordat je je aanmeldt, dan overleggen we samen even.​

Hoe val je snel af bij je buik?

Vraag je je af: hoe val je snel af bij je buik? Met deze 7 Daagse Afslank Boost maak je een gezonde kickstart om buikvet te verbranden. Snel afvallen bij je buik is een kwestie van discipline, maar ook inzicht hoe het anders kan.

 

Door een kickstart op een gezonde manier te maken, verlies je de eerste kilo's rap en verhoog je je motivatie plus je verbranding. Het is geen crash dieet, maar een gezonde methode waarmee je de overtollige kilo's bij de buik kunt verliezen.

Geen vasten lasten

Bij veel online afslankprogramma's en afvaltrajecten word je misleid door een klein bedrag maar al snel blijkt dat dit voor een week of een maand is. Dit zijn praktijken waar ik niet van houd. Ik houd van transparantie en weten waar je aan toe bent. Vandaar dat de vergoeding die je ziet staan bij de pakketten ook het volledige bedrag is voor die periode. Een éénmalige bijdrage meer niet.

Mag ik nog wel iets snoepen tijdens dit traject?

Nooit meer snoepen dat houdt niemand vol en is dus per definitief onmogelijk. Het is juist noodzakelijk af en toe snoepen. Alleen het mooiste zou het zijn als je dit tijdens het traject even niet doet. Alleen op die manier kun je korte metten maken snaaimomenten. Eerst een stap terug en dan een stap vooruit. Je lichaam kan heel goed een snaaimoment aan als er een gezond patroon tegenover staat.

Heb ik een sportabonnement nodig?

Nee, zoals al eerder aangegeven heeft sporten niet veel invloed op het verliezen van gewicht. Natuurlijk wel iets maar om af te vallen is sporten niet het voornaamste.

 

Sporten en bewegen is altijd goed in combinatie met een gezond dieet om gezond en fit ouder te worden. Sporten/bewegen bevordert de aanmaak van hormonen, reguleert je bloeddruk, cholesterol, plus het zorgt voor het behoudt van je botten en spieren. 

Is wandelen goed voor afvallen bij buik?

Ja, over het algemeen bewegen we te weinig. Met wandelen kun je op een laagdrempelige manier aan extra beweging komen wat hartstikke goed voor je. Door dagelijks 45 minuten extra te wandelen maak je sneller aanspraak op je vetreserves en verbrand je opgeslagen vet. Wandelen is een goede manier om je stofwisseling te activeren waardoor je lichaam actiever gaat verbranden. Meer tips over oefeningen krijg je bij deze methode.

Hoe kun je buikvet kwijtraken in 1 week?

In één week wat buikvet kwijtraken is een illusie. Je lichaam heeft hier langer de tijd voor nodig. Je zal dan ook jezelf de tijd moeten geven voor dit proces. Met deze methode zet je de eerste stap. Meet jezelf een gezonde levensstijl aan, dat is waar wij voorstander van zijn. Door je voedings- en bewegingspatronen aan te passen, ga je buikvet verliezen en grote stappen zetten naar een betere gezondheid.

bottom of page