Ontdek 49 tips

voor een gezond gewicht.

Ben je ook zó klaar met diëten? Dat komt mooi uit want daar krijg ik ook de rillingen van. Een gezonde levensstijl, daar staat De KoelkastCoach.

Door dit gratis e-book met 49 geheimen te downloaden, krijg je toegang tot simpele en direct toepasbare tips, om op een makkelijke manier jouw ideale gewicht te bereiken.

Van uitstel komt afstel, ga er gelijk mee aan de slag zodat je snel verandering zult zien.

 

49 AFVALTIPS | DE KOELKASTCOACH

JE ONTDEKT O.A:

  1. Waarom de weegschaal de deur uit kan.

  2. Hoe belangrijk gezonde voeding is.

  3. Waarom eieren zo slecht niet zijn.

  4. Waarom je het beste je dag kunt beginnen met een glas water.

  5. Waarom koffie een echte dikmaker kan zijn.

  6. Hoe je gezond kookt zonder de lekkere smaak in te leveren.

  7. De boodschappentechniek die je zowel geld als kilo's bespaart. 

  8. etc.

Calorieën beperken, shakes, pillen, koolhydraatarmdieet, eiwitrijkdieet, Mediterraandieet, wat voor dieet je ook probeert of gevolgd hebt, het blijft een dieet. Diëten houdt niemand zijn/haar hele leven vol. Een patroon wat je al je hele leven hebt opgebouwd verandering je niet in een paar weken. Zo werkt dat ook met je gewicht.

 

Als je na een paar weken diëten een flinke jas uit hebt gedaan qua kilo's, dan bestaat de kans dat deze er in no-time weer aanzitten. De enige manier waarop je een verandering van je gedrag en je oude eetpatroon volhoudt, is als jij jezelf daar voldoende de tijd voor geeft. 

 

Zij vertellen je graag meer:

- Hedwig Verhage | Amersfoort

- Lijsbeth Kes | Soest

- Irene Buijs | Baarn

Na de geboorte van mijn kinderen heb ik meerdere malen geprobeerd om af ta vallen, maar helaas zonder succes. Via via kwam ik bij de Koelkastcoach terecht. Met de 60 dagen challenge ben in 10 kilo afgevallen. Het afvallen was goed te combineren met een gezin. Zelfs de kinderen hebben gegeten wat er op mijn menu stond. Ik raad het zeker aan!!!

Murielle Albert-Ignacio | Arnhem

Daan Hendriks | Huizen

Beste Sabine,

Bedankt voor de afgelopen 60 dagen! Voor mij was het een groot succes! 7 kilo lichter, mijn vetpercentage is naar 23,6% gegaan maar nog belangrijker mijn spiermassa is vrijwel gelijk gebleven! Niet onbelangrijk voor mijn doel dit jaar: de armen van Dafne Schippers :-)))!

Als eerst mijn complimenten over de verzorgde uitstraling van dit dieet. Simpel, lekker en toegankelijke recepten. Ik sport veel dus heb Sabine om wat extra advies gevraagd i.v.m mijn trainingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 12 kilo kwijt ben en in spiermassa flink ben toegenomen zonder honger te lijden.

Ramon Grob | Amersfoort

Hi Sabine,

 

Dank voor je steun de afgelopen 60 dagen, ik vond het echt fantastisch, naast dat ik op een paar ons na 10 kilo ben afgevallen, vind ik je gerechten echt superlekker. Ik ga dus ook gewoon weer bij dag 1 beginnen!

Corinne Kraaijeveld | Huizen

Omdat ik al jaren aan het jojo-en ben, wilde ik een keer iets anders proberen. Sinds mijn deelname aan het testpaneel van de Fatburn Challenge heb ik meer energie en ben ik in 28 dagen 5 kilo kwijt geraakt. Een heerlijk gevoel!

- Sandra Noort | Hoofddorp

Deze Fatburn Challenge is best uniek door de vele facetten. Dat maakte het soms best pittig. Vooral het vasten vond ik af en toe een uitdaging, maar ik heb mij er goed doorheen geslagen. Zelfs een weekendje weg heeft het eind resultaat niet in de weg gezeten.

- Marieke Polman | Veenendaal

Normaal gesproken verlies ik veel spiermassa na het volgen van een koolhydraatarm dieet. Dit was na de Fatburn Challenge absoluut niet het geval. Ben blij dat ik proefkonijn mocht zijn. Minder vetweefsel en meer spiermassa! :)

- Jonathan van Westen | Bunnik

Sabine _DeKoelkastCoach_edited.jpg

Sabine Leijten is Dé Online Voedingsdeskundige

Door de vele jaren ervaring is Sabine Leijten - De KoelkastCoach een expert als het gaat om afvallen. Haar expertise mag zij ook geregeld delen in de media. Op dit moment schuift zij iedere vrijdag aan bij Lunch Lekker met Daniël Dekker op NPO radio 5 tussen 12.00 en 14.00u.

 

De KoelkastCoach heeft 4 unieke afslank programma’s voor je, waarmee je onder haar begeleiding afvalt. Met zo’n afslank programma kies je voor afvallen zonder calorieën te tellen, zonder extra sporten en zonder jezelf van alles te ontzeggen.

 

Afvallen met lekkere menu’s en recepten, handige boodschappenlijstjes, motiverende video’s, slimme weetjes en online advies. Begin vandaag nog met afvallen met De Koelkast Coach! Durf je 't aan?