2.png

Hét Gezonde Dieet Waar Je Van Droomt!

Dit is hét programma waar je een gezonde relatie ontwikkelt met voeding, bewegen en jouw lichaam.

Een duurzame transformatie naar die gezonde levensstijl waar je van droomt!

Ja, ik wil gelijk beginnen!
Gezond Dieet | De KoelkastCoach.jpg

Ben je het zat om...

  • Een gevangene te zijn van je eetpatroon?

  • Die negatieve zelfpraat en destructieve zelfbeeld te accepteren?

  • Allerlei verschillende meningen over voeding aan te horen?

  • Niet te weten hoe je een gezond dieet en uitgebalanceerde levensstijl vasthoudt?

 

Als je één van bovenstaande vragen met 'ja' beantwoordt dan is De KoelkastCoach Challenge gemaakt voor jou!

Ja, voor jou!

Welkom bij

De Gezonde Koelkast methode

Hét gepersonaliseerde gezonde leefstijlprogramma speciaal voor jou.

Wil jij je lichaam beter leren begrijpen, weloverwogen veranderingen toe gaan passen en leren hoe je constant een gezond dieet vasthoudt ondanks je drukke leven?

Dan is De KoelkastCoach precies de coach die jij zoekt.

Wat dit programma anders maakt dan andere leefstijl programma's, is dat we beginnen met loslaten van datgene wat je tegenhoudt om te beginnen. 

Korte metten maken met oude gewoontes en nieuwe patronen ontwikkelen die wél bij je passen.

Vervolgens leer je hoe je jouw eigen voedingsplan samenstelt wat volledig bij jouw drukke leven past. Daarmee ga je werken aan die fysieke verandering waar je zo naar verlangt. Je ontdekt welke voeding jouw lijf nodig heeft om die langdurige transformatie te realiseren.

We laten de beperkende crash-diëten, die pretenderen een snelle wonderoplossing te zijn achter ons.

Per direct stop je met jezelf uit te hongeren, uit te putten en te jojo'n met je gewicht.

 

Precies, tijd voor een eeuwig durend, holistisch en realistisch gezond dieet metamorfose.

Direct aan de slag!
Gezond Dieet - De KoelkastCoach.jpg

De Beruchte Waarheid:

Als jij je overweldigd voelt door al die verschillende meningen en verscheidenheid aan informatie die constant uit de gezondheids- en fitnessbranche stroomt, dan ben je niet de enige.

Er zijn talloze programma's die mannen en vrouwen vertellen dat ze bijvoorbeeld twee keer per dag moeten trainen, koolhydraten dienen te elimineren, calorieën te beperken, starten met ontgiften en zelfs shakes en/of supplementen als vervanging van maaltijden dienen te gaan gebruiken.

Geen wonder dat zovelen van ons terecht komen een cirkel van weinig eten, eetbuien, hunkeren naar verandering, stress en volledig het spoor bijster raken met als gevolg zichzelf voor de kop slaan omdat ze niet instaat zijn het onmogelijke mogelijk te maken: dat gezonde dieet.

 

Dit is waarom je hebt gefaald: jij bent het niet, maar de industrie.

En daarom ben je hier, om dit te verandering.

Dit is waar het om gaat:

In dit programma kom je eindelijk tot de kern van jouw strugglingen.

Mijn doel is om die ongezonde relatie die jij hebt met voeding en fitness te overwinnen, zodat je afvalt en op gewicht blijft.

In plaats van een strikt en onrealistisch plan, ga je een sterke basis leggen voor een solide gezonde levensstijl, zodat dit gezonde dieet vasthouden gemakkelijk wordt.

Dat betekent dat je zal gaan leren waarom bepaalde veranderingen nodig zijn. Op die manier ga je vertrouwen op je eigen kennis en met volle begrip omgaan met je eigen lijf. Dat vertrouwen is belangrijk om de verandering die je gemaakt hebt, na het programma zo lang 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder...

Een kijkje in...

1:1 Coaching

Dagelijks ontvang je een persoonlijke mail met interessante informatie, een weetje of gewoonweg een stimulerende tekst om je aan te moedigen vol te houden. Hierdoor heb je de welbekende stok achter de deur om je doel in het vizier te houden, precies dat gezonde dieet.

Op Maat Gemaakt Voedingsplan

Na aanmelden ontvang je eigenlijk jouw gedetailleerde en gestructureerde voedingsplan waarop je constant kunt vertrouwen. Door deze uitgewerkte dagmenu's ga jij dat gezonde dieet ontwikkelen wat op jouw lijf geschreven is.

Weg met die JoJo!

Helaas bestaan er veel trajecten waarbij er niet gekeken wordt naar jou als persoon. Die programma's staren zich blind op het resultaat van de weegschaal. Veel kilo's afvallen in een korte periode, klinkt fantastisch, maar toch zit daar het addertje onder het gras.

 

Snel kilo's afvallen zorgt voor het beruchte jojo-effect. Iets wat ik absoluut niet op mijn geweten wil hebben. 

Bijschaven

De KoelkastCoach Challenge is geen one-size-fits-all benadering. Naarmate je verder komt, zal ik er zijn om je te ondersteunen en je programma indien nodig aan te passen. Waarbij jouw doel het ijkpunt is.

 

Samen komen we tot een plan om dat gezonde dieet en evt. het bewegen naadloos aan te laten sluiten op jouw drukke schema. 

Word Een Topkok!

Iedereen wil wel dat er dagelijks voor hem/haar door een kok gekokkereld wordt, lijkt mij heerlijk. Jammer genoeg is dit niet voor veel mensen weggelegd, daarom ga je tijdens dit programma leren hoe jij voor jezelf en je familie leren hoe op een snelle, gezonde manier verrukkelijke maaltijden op tafel tovert.

No Stress

Stress in de grootste boosdoener als het gaat om lichamelijke klachten en buikvet. Dat is de reden dat je dit programma op een soepele en ontspannen manier gaat volgen. Als het even niet lukt dan pak je het de dag erna gewoon weer op.

Hoe werkt het precies?

Nadat jij je hebt ingeschreven ga je direct aan de gang om de 5 stappen voor een permanent resultaat te integreren in jouw dagelijks leven.

reset je eetpatroon - de koelkastcoach.png
diagram.png

Stap 1

Mindset onderzoeken

Stap 2

Eetpatroon resetten

Stap 3

Actief worden

Stap 4

Vetverbranding boosten

Stap 5

Leefstijl eigen maken

Verbranding boosten

Leefstijl eigen maken

Actief worden

Eetpatroon resetten

Mindset onderzoeken

De KoelkastCoach 5 stappen methode

Verf.png

Stap 1 >

Onderzoek je mindset

Deze stap is één van de belangrijkste. Het onderzoeken van je huidige gedachten, overtuigingen en gedragingen die je mogelijk tegenhouden om een stap in de juiste positieve richting te zetten.

 

Door duidelijke doelen stellen met een op maat gemaakt plan wat bij jou past, leg je de eerste bouwsteen voor dat schitterende gezonde gebouw waar je het échte gevoel van thuiskomen zult gaan ervaren.

Reset je eetpatroon

Vervolgens leer je hoe je een uitgebalanceerd gezond dieet opbouwt en de vrijheid rond eten ontwikkelt. Deze module omvat macro-training, eetgewoonten voor gewichtsverlies, het interpreteren van voedingsetiketten, gemakkelijk boodschappen doen en het bereiden van maaltijden in minder dan 60 minuten.

Verf.png

< Stap 2 

Verf.png

Stap 3 >

Actief worden

Trainen en sporten niet het essentieelst als je wilt afvallen. Maar wel belangrijk voor een gezonde levensstijl. Niet bewegen is funest voor iedereen. Door te bewegen maakt jouw lichaam allerlei positieve stoffen aan die je weer energie geven en waardoor je weer zin krijgt in leuke dingen met als uitkomst jezelf leuker vinden, je kleding weer beter past en het bevordert je nachtrust. Je leert tijdens deze challenge welke spiergroepen/oefeningen effectief zijn om juist vet te verbranden. 

Vetverbranding boosten

Door je levensstijl te transformeren bouw je je aan een efficiënte en constant hogere vetverbranding. Hierdoor zullen zaken als onbedwingbare trek en eetbuien geen kans meer krijgen. Stap voor stap werk je aan een gezonde relatie met jezelf waardoor jij jouw lichaam beter zult begrijpen, negatieve zelfpraat overwint en 'emotie eten' een halt toe roept.

< Stap 4 

Verf.png

Stap 5 >

Een duurzame levensstijl

Een duurzame levensstijl is op de lange termijn de sleutel tot succes. Ondanks dat drukke leven is het noodzakelijk tijd te creëren om jouw dagelijks gezonde patroon werkelijkheid te laten worden. Door zoveel mogelijk stressmomenten van te voren aan te kijken en daar een andere oplossing voor te zoeken ben jij je eigen stressmanager.

 

Takel slechte gewoonten en leer hoe jij na dit programma bewuster bent van wat je eet en ga voor een heerlijk leven waarbij een alledaagse balans en ultieme vrijheid voor opstaan.

Wat zeggen deelnemers... 

Denk je eens in...

  • hoe fijn het zou zijn als gezond eten geen lastige keuze meer is, maar gewoon vanzelf gaat?

  • dat je zonder er van aan te komen gewoon af en toe die heerlijke ongezonde dingen kunt eten?

  • dat je een glimlach krijgt als je in de spiegel kijkt?

  • dat jij jouw lichaam volledig begrijpt en liefhebt?

Deze toegankelijke methode heeft al tal van mensen geholpen,
die ervan overtuigd waren dat het nooit meer zou lukken.