Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Jouw BMI!

Bereken
Gratis

Bereken jouw BMI en ontdek hieronder hoe het ECHT met je gaat.

De uitslag is een getal, BMI. BMI staat voor Body Mass Index. Dit geeft de verhouding aan tussen jouw gewicht en lengte. 

Let op: het is een indicatie.

Binnen een paar seconde heb je al duidelijkheid. Lees hieronder wat dit voor je betekent.

ONDERGEWICHT: < 18.5

Volgens de BMI berekening ben je veel te licht. Dit is een rode vlag. Ondergewicht is net zo ongezond als overgewicht. Ondergewicht zorgt ervoor dat je lichaam niet goed meer functioneert en uiteindelijk lijdt tot allerlei lichamelijke klachten. De KoelkastCoach is hierin gespecialiseerd. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NORMAAL: 19 - 25​

De BMI berekening geeft aan dat je goed bezig bent. Houd dit vol! Toch zijn altijd 'gewoontes' te optimaliseren. Met kleine aanpassingen in je eetpatroon is het mogelijk om gezonder en toch lekker te eten. Meer weten? Neem dan een kijkje op de pagina met onze werkwijze.

TE ZWAAR: 25 - 30

De uitslag van de online BMI berekening geeft aan dat je op de verkeerde weg bent. Als je niet snel iets verandert gaat er van alles lichamelijk mis en krijg je de overtollige kilo's er nog maar lastig af. Vraag een GRATIS 15 minuten gesprek aan met de KoelkastCoach, om te ontdekken waar het probleem kan zitten. Geen excuses, hup aan de slag. Met een beetje hulp ben je zo weer op een gezond gewicht. Klik hier om de pakketten te bekijken.

OBESITAS: > 30

Ernstig overgewicht oftewel obesitas is zeer verontrustend. Tijd om het roer echt om te gooien. Met de juiste aanpak en verandering in jouw eetpatroon kan ook jij weer een gezond gewicht bereiken. De KoelkastCoach heeft hier de juiste aanpak voor. Laten we samen aan de gang gaan, zodat je over een tijdje weer in je oude spijkerbroek past. Klik op contact om direct de eerste stap te zetten. Let op: deze BMI berekening is een indicatie. 

De KoelkastCoach biedt je de mogelijkheid meteen het roer om te gooien zodat je gezonder gaat eten en leven. Onder beleiding van De KoelkastCoach ga je een aantal weken aan de slag.

 

Je leert hoe leuk en makkelijk gezond eten eigenlijk is. Honger lijden is geen optie. Je eet gevarieerd en voldoende om zo die overtollige kilo's kwijt te raken. 

Bekijk hier het voorbeeld menu of lees meer op de pagina en start direct!

Direct

aan de slag?

Vul hier 

Jouw gegevens in!

Lees hieronder wat deze uitslag voor jou betekent.