top of page

Jouw BMI!

Bereken
Gratis

Bereken jouw BMI en ontdek hieronder hoe het ECHT met je gaat. De uitslag is een getal, BMI. BMI staat voor Body Mass Index. Dit geeft de verhouding aan tussen jouw gewicht en lengte. 

ONDERGEWICHT: < 18.5

Volgens de BMI berekening ben je veel te licht. Dit is een rode vlag. Ondergewicht is net zo ongezond als overgewicht. Ondergewicht zorgt ervoor dat je lichaam niet goed meer functioneert en uiteindelijk lijdt tot allerlei lichamelijke klachten. De KoelkastCoach is hierin gespecialiseerd. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NORMAAL: 19 - 25​

De BMI berekening geeft aan dat je goed bezig bent.Vaak zijn er toch kleine aanpassingen die je kunt doen om jouw eetpatroon te verbeteren en gezonder te maken. De KoelkastCoach 30 Dagen Challenge sluit hier perfect bij aan. Overheerlijke gezonde gerechten en simpele dagmenu's om jouw voedingspatroon een nog gezonder tintje te geven. Klinkt goed he? Bekijk hier de pakketten.

TE ZWAAR: 25 - 30

De uitslag van de online BMI berekening geeft aan dat je niet op de goede weg bent. Het is nu de tijd om direct iets aan je eetpatroon te gaan doen, aangezien je anders binnen de kortste keren in de hierna genoemde categorie valt. Door direct te starten met De KoelkastCoach 60 Dagen Challenge, ga je op een toegankelijke manier jouw voedingspatroon stap voor stap veranderen met daarbij die overtollige kilo's kwijt raken. Lees meer, klik hier.

OBESITAS: > 30

Waarschijnlijk weet jezelf wel dat jouw gewicht niet gezond is?! Tijd dus om het roer écht om te gooien. Met de juiste aanpak en verandering van jouw eetpatroon kan ook jij weer een gezond gewicht bereiken. Niet bang zijn want je hoeft niet in één keer al je oude gewoonte vaarwel te zeggen. Op jouw tempo gaan we kleine aanpassingen aanbrengen. Benieuwd naar mijn werkwijze? Klik hier om direct contact op te nemen.

Jouw gegevens:

De uitkomst is een indicatie. Lees hieronder wat deze uitslag voor jou betekent.

BMI uitslag

Reacties

- Anne-Marie Jung | Den Haag

- Ciska Koel | Zwaanshoek

“Hoewel ik gezien mijn werk regelmatig buitenshuis eet heb ik erg veel plezier gehad  van haar 60 dagen afslank programma. Ik ben afgevallen, maar belangrijker, ik heb mijn eetpatroon soepel kunnen omzetten naar 'n meer gebalanceerd menu. Geen boterhammen met hagelslag meer. Ik eet veel meer groeten en vruchten.”

- Arjen Pels Rijcken | Leiden

“Ik heb een nieuwe levensstijl opgebouwd door De KoelkastCoach 60 Dagen Challenge. Ben veel bewuster naar producten gaan kijken ook voel ik mij veel actiever en zit lekkerder in mijn vel, het geeft een voldaan gevoel als ik gezond eet. Zelfs mijn ouders zijn uiteindelijk met mij mee gaan doen. Mijn vader is verslaafd geraakt aan het gezonde koken.”

- Demi van Leeuwen | Soest

Mijn vrouw en ik allebei in die 60 dagen ongeveer 7 kilo afgevallen, prima resultaat dus. En dat ondanks best wel eens wat ‘zondigen’, met toch een glaasje wijn in weekend of na een drukken dag, regelmatig een (koolhydraat arm) dessert en soms een hapje of drankje op een zakelijke borrel of diner.

- Harald Miedema | Leiderdorp

bottom of page