Buikvet verbranden _ De KoelkastCoach.jpg
De-KoelkastCoach-black-high-res.png

Op een gezonde manier je

buikvet verbranden!

Als jij...

  • Ongezond voedsel niet kunt weerstaan.​

  • Dat buikvet voor eens en altijd kwijt wilt.

  • Moe wordt van al die 'dieet' adviezen.

  • Uit die vicieuze cirkel van constant 'lijnen' wilt stappen.

  • ​Klaar bent met dat moedeloze gevoel na weer een weegmoment?

Exact, dan is het tijd voor een nieuwe en juiste balans! 
Zet vandaag nog je eerste stap als jij bij je buik wilt afvallen!
Buikvet verbranden _ De KoelkastCoach_edited.jpg

Hier doe je het voor...

✓ Vaarwel zeggen tegen de frustratie rondom snacks.

✓ Meer zelfvertrouwen waardoor je blijer wordt.

✓ Niet direct gaan eten als je je verveelt, emotioneel of gestrest bent

✓ Gezond eten een natuurlijke en onbewuste keuze wordt.

✓ Je weer onbezorgd een keertje uiteten of naar een verjaardag kunt.

✓ Eindelijk dat vervelende buikvet verbranden en afvallen bij je buik.

Sabine Leijten 08 kopie.jpg

Het risico van buikvet.

Zeg nou zelf, je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Waarschijnlijk ben je er al een tijdje achter dat jouw lichaam volledig vastgeroest en vastzit door de vele mislukte pogingen om dat ongezonde buikvet te verbranden.

Buikvet ook wel visceraal vet, is niet alleen het vet wat onder de huid zit, ook rondom je vitale organen. Het risico van buikvet is dat het voor allerlei (levensbedreigende) lichamelijke klachten kan zorgen. Buikvet verbranden is dan ook, zeker als je een flinke rand hebt, essentieel voor een goede gezondheid. 

Je (huis)arts zal dit volledig met mij eens zijn, er moet radicaal iets veranderen. Je moet afvallen bij je buik voordat het misgaat.

Laten we wel wezen, je wilt toch niet zelf de oorzaak zijn van dat te hoge cholesterol of het (hart)infarct wat plots ontstaat?

Gelukkig ben je nu hier. Vandaag zet jij de eerste stap omdat verrekte buikvet gedag te gaan zeggen. Dat je dit nu leest, geeft aan dat je toe bent aan een gezonde impuls zodat je weer huppelend door het leven kunt.

BUIKVET IS DE OORZAAK VAN DE MEEST VERONTRUSTENDE LICHAMELIJKE KLACHTEN.

Aangenaam...

Mijn naam is Sabine Leijten en de afgelopen jaren heb ik heel veel mensen mogen helpen om hun leefstijl te verbeteren en met als fijne bijkomstigheid dat nare buikvet te verbranden.

Buikvet verbranden gaat alleen als je daar de juiste voeding en een andere structuur tegenover zet. 

Het weer opgang brengen van het vetverbrandingsproces is iets wat bij veel mensen niet lukt om zij niet de passende tools hebben.

Kennis en de wetenschap over hoe het menselijk lichaam werkt zorgen dat jouw lichaam weer actief in die verbrandingsmodus komt. 

Jammer genoeg worden er nog steeds enorm veel dieetboeken verkocht waarin niet verteld wordt hoe en wat er precies gebeurt in het lichaam. Dit vind ik een manco, want alleen als je begrijpt hoe iets werkt kan het anders gedaan worden.

Buikvet verbranden _ De KoelkastCoach.jpg

Mijn manier is dan ook jou zoveel mogelijk te vertellen zodat je jouw lichaam gaat begrijpen.

Buikvet verbranden doe je zo!

Als eerste wil ik het taboe over vet bij je weghalen, vet is niet slecht, zoals er door velen gedacht wordt. Vet is van levensbelang. Het is spijtig dat wij mensen zo'n slechte en negatieve associatie hebben met vet. Vanaf vandaag dien je vet te zien als iets wat je nodig hebt, maar dan wel in de juiste hoeveelheid. 

Er is zeker een verschil tussen een dikke vetlaag of vet wat je beschermt en warm houdt. Bruinvet bijvoorbeeld is vet wat maar op een paar plekken in het menselijk lichaam voorkomt en geeft je warmte. Om bruinvet te verbranden dien je ruim twee uur in de kou te zitten. Niet met enorme rillingen over je rug maar wel het koud hebben.

Er is zeker een verschil tussen een dikke vetlaag of vet wat je beschermt en warm houdt. Bruinvet bijvoorbeeld is vet wat maar op een paar plekken in het menselijk lichaam voorkomt en geeft je warmte. Om bruinvet te verbranden dien je ruim twee uur in de kou te zitten. Niet met enorme rillingen over je rug maar wel het koud hebben.

Buikvet is veelal wit vet, hier heb je ook een beetje van nodig maar niet al te veel. Te is nooit goed en zeker niet van teveel vet rondom je organen. Buikvet verbranden op een gezonde manier is de beste keuze.

Wil je dit resultaat?

Buikvet-verbranden | De KoelkastCoach.jpg
Buikvet-verbranden | De KoelkastCoach.jpg

De 4 aspecten...

Doordat er de afgelopen jaren zoveel verschillende dieetboeken op de markt zijn gekomen, zijn er ook miljoenen mensen met een verstoorde vetverbranding. 

Dat is één van de redenen waarom ik dit programma ben gaan ontwikkelen. In dit traject worden verschillende visies en dieetvormen onder de loep genomen. 

Tijdens dit 28 dagen programma, ga je ervaren welke dingen juist wel en niet goed zijn om lang vol te houden of toe te passen.

Het periodiek vasten, minder koolhydraten en geen rood vlees eten plus de reductie van de eetmomenten, zijn de 4 belangrijkste aspecten van deze 28 dagen.

Op eigen houtje koolhydraten weglaten of uit het niets gaan vasten daarvan heb ik bij verschillende mensen gezien dat dit  behoorlijk wat negatieve gevolgen heeft gehad.

Ketogeen

Minder koolhydraten eten, heeft dat zin om buikvet te verbranden?