top of page

Gezonde

E-boeken

Mockup ebook breinvoeding.png

Breinvoeding

Een e-book met flink wat informatie als het gaat om gezonde voeding voor je brein. We onderschatten vaak hoe belangrijk gezond eten is in combinatie met onze gemoedstoestand. Wat ontzettend jammer is want er is juist veel in onze natuur wat helpt zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Een klein beknopt e-boek voor iedereen die geïnteresseerd is in het menselijk lichaam en gezonde voeding. 

thickpaperbackfront_604x964 (1).png

6 Gezondere Kerstrecepten

Wil je dit jaar eens iets anders op tafel te toveren dan een kalkoen of een gourmetschaal, dan is zijn deze 6 recepten jouw redding. 

Het zijn 6 recepten die je kunt maken als voorafje of als bijgerecht maar ze kunnen ook bijna allemaal op het gourmetstel.

Met een gezonde kerstboom als dessert!

Mockup ebook vakantietips.png

21 Vakantie Maatregelen

Dit e-book is een praktisch naslagwerk voor iedereen die moeite heeft om géén kilo's aan te komen tijdens de vakantie. 

 

Om te voorkomen dat je met extra overgewicht naar huis gaat staan hier 21 maatregelen voor je klaar die je direct kunt toepassen en die werken! 

49GEHEIMENCOVER_DEKOELKASTCOACH.png

49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken

Ben je opzoek naar een handig e-boek met direct toepasbare tips om jouw eetpatroon aan te passen? Dan is dit e-book op jouw buik geschreven. 

49 Geheimen om gezonder te gaan eten met als doel kilo's afvallen. En het is nog GRATIS ook! 

Mockup ebook 39 gezonde snacks.png

39 Heerlijke Gezondere Snacks

Als je lekker op dreef bent met je gezonde levensstijl, ontbreekt het je nog weleens aan inspiratie. Daarom dit e-book met 39 tips en recepten voor gezonde(re) snacks. 

Alles met mate hè?! Ook al zijn deze snacks verantwoorder, toch gaan bijna alle extra pondjes door het mondje. 

Mockup ebook in de mix.png

20 Heerlijke Staafmixer Recepten

Af en toe is het best fijn wat simpele recepten in je koker te hebben, waar je naar terug kunt grijpen als je een dag even geen zin hebt iets nieuws te bedenken. 

Nou dan is dit e-book iets voor jou. Allemaal afgewerkt met de staafmixer. Dus ook voor kleine kindjes zitten er gezonde recepten bij. 

Mockup ebook Sporttips.png

Gezonde Sportvoeding Tips

De KoelkastCoach Sportvoeding Tips is een e-book dat je helpt gezondere keuzes te maken als het gaat om tussendoortjes, sportdranken en voeding.


Ook vind je er recepten van gezonde snacks, interessante weetjes, hoe zelf je sportdrank te maken en hoe (on)gezond de kant en klare dranken zijn.
 

Mockup ebook Smeersels Kids.png

10 Gezonde(re) Recepten voor Ukkies

Het kan lastig zijn om je kleine spruit groenten en fruit te laten eten. Om je een handje te helpen dit iets makkelijker te maken, zodat het geen strijd wordt, een simpel receptenboek. Zonder toegevoegde suikers!

IMG_5769.PNG

Gezond 5-Gangen Diner

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje... "Wat gaan we eten met de kerst?" Omdat je niet volledig je gezonde eetpatroon in de kerstboom wilt hangen, heeft De KoelkastCoach een gezond en verrukkelijk menu voor je samengesteld. Niet ingewikkeld, snel klaar en je steelt de show. Wat wil je nog meer? :)

bottom of page