Lifestyle expert

Radio 5 & omroep Max

Iedere vrijdag tussen 12:00 en 14:00 schuift Sabine aan in het programma Lunch Lekker met Daniel Dekker om daar in te gaan op vragen van de luisteraar maar ook wordt er iedere week een ander onderwerp aangesneden op het gebied van voeding, gezondheid en lifestyle.

Daarnaast schrijft ze iedere week een artikel voor Maxvandaag.nl en iedere twee weken lees je een gezonde tip in het Max Magazine.

lunch lekker met daniel dekker _ De KoelkastCoach.jpg
De Muzikale

Koelkast

De Muzikale Koelkast is een unieke video en podcast reeks die in het teken staat van amusement en gezondheid. Bekend Nederland zet zijn/haar koelkast op een kier zodat jij een kijkje kunt nemen.

De video en podcast serie verschillen van elkaar. De podcast gaat dieper in op het thema gezondheid. Waardoor je een betere indruk krijgt van het eetpatroon van deze personen plus extra achtergrond informatie over voeding.

Ambassadrice 

Zechsal Magnesium

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen voor ons lichaam. Meer dan 300 processen hebben magnesium nodig om optimaal te functioneren. 

De magnesium drops van Zechsal zijn een must have voor iedereen die goed voor zichzelf zorgt. Gebruik koelkastcoach als code en ontvang korting op je bestelling. Klik hier om gelijk jouw magnesium drops te bestellen.