top of page

Afvallen tips 

49 geheimen om kilo's kwijt te raken.

​Wat je zoal in het e-book vindt? Ik deel alvast 8 tips met je hieronder.

  1. Waarom de weegschaal de deur uit kan.

  2. Hoe belangrijk gezonde voeding is.

  3. Waarom eieren zo slecht niet zijn.

  4. Waarom je het beste je dag kunt beginnen met een glas water.

  5. Waarom koffie een echte dikmaker kan zijn.

  6. Hoe je gezond kookt zonder de lekkere smaak in te leveren.

  7. De boodschappentechniek die je zowel geld als kilo's bespaart. 

  8. 42 andere tips die een verschil maken met afvallen en het realiseren van een gezonde levensstijl.

ebook afvallen tips 2023.png
AFVALLEN TIPS - ONTDEK MIJN 49 GEHEIMEN:

Ben je ook zó klaar met constant (streng) lijnen? Dat komt mooi uit want daar krijg ik ook de rillingen van. Samen werken aan een gezonde levensstijl, dat is waar de De KoelkastCoach, ik dus voor staat.

In dit gratis e-book heb ik 49 tips om kilo's kwijt te raken verzameld waarmee je direct aan de slag kunt. Je krijgt toegang tot simpele en direct toepasbare handvatten om op een makkelijke én haalbare manier jouw ideale gewicht kan bereiken. Alles voor verantwoord afvallen en het blijvend bereiken van je doel!

Van uitstel komt afstel, ga er gelijk mee aan de slag zodat je snel verandering zult zien. Benieuwd?

 

Lukt afvallen niet?

Calorieën beperken, shakes, pillen, koolhydraatarmdieet, eiwitrijkdieet, Mediterraandieet, wat voor dieet je ook probeert of gevolgd hebt om af te slanken bij je buik, benen, armen of billen, het blijft een dieet. Het is tijdelijk. Diëten houdt niemand zijn/haar hele leven vol en levert je ook niet snel een langdurig resultaat op. Een patroon wat je al je hele leven hebt opgebouwd verander je niet in een paar weken. Zo werkt dat ook met je gewicht.

Stop met jojoën

 

Als je na een paar weken diëten een flinke jas uit hebt gedaan qua kilo's, dan bestaat de kans dat deze er in no-time weer aanzitten. Stop met jojoën. De enige manier waarop je een verandering van je gedrag en je oude eetpatroon volhoudt, is als jij jezelf daar voldoende de tijd voor geeft.

Afvallen tips: realiseer een gezonde levensstijl met de juiste kennis

 

In dit e-book heb ik 49 tips genoteerd waarmee je op een haalbare manier je doelen bereikt:

✔ Verander stapsgewijs je levensstijl en de inhoud van je koelkast

✔ Verlies gewicht op een haalbare en gezonde manier die bij jou past 

✔ Voel je een stuk fitter en beter in je vel

✔ Kijk met een glimlach naar de spiegel en je vakantiefoto's

✔ Ervaar plezier in wat je doet en geniet van wat je eet

Met de juiste kennis is een gezond gewicht voor jou binnen handbereik en zorg je ervoor dat je niet alleen nu, maar ook over 5 of 10 jaar resultaat blijft zien. Hoe? Ontdek mijn 49 gezonde en en essentiële afvallen tips en de geheimen voor een gezonde levensstijl in het e-book en zet vandaag je eerste stap naar een fitter leven!

 

De ervaring van anderen...

- Hedwig Verhage | Amersfoort

- Lijsbeth Kes | Soest

- Irene Buijs | Baarn

Na de geboorte van mijn kinderen heb ik meerdere malen geprobeerd om af ta vallen, maar helaas zonder succes. Via via kwam ik bij de Koelkastcoach terecht. Met de 60 dagen challenge ben in 10 kilo afgevallen. Het afvallen was goed te combineren met een gezin. Zelfs de kinderen hebben gegeten wat er op mijn menu stond. Ik raad het zeker aan!!!

Murielle Albert-Ignacio | Arnhem

Als eerst mijn complimenten over de verzorgde uitstraling van dit dieet. Simpel, lekker en toegankelijke recepten. Ik sport veel dus heb Sabine om wat extra advies gevraagd i.v.m mijn trainingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 12 kilo kwijt ben en in spiermassa flink ben toegenomen zonder honger te lijden.

Ramon Grob | Amersfoort

Beste Sabine,

Bedankt voor de afgelopen 60 dagen! Voor mij was het een groot succes! 7 kilo lichter, mijn vetpercentage is naar 23,6% gegaan maar nog belangrijker mijn spiermassa is vrijwel gelijk gebleven! Niet onbelangrijk voor mijn doel dit jaar: de armen van Dafne Schippers :-)))!

Daan Hendriks | Huizen

Hi Sabine,
 
Dank voor je steun de afgelopen 60 dagen, ik vond het echt fantastisch, naast dat ik op een paar ons na 10 kilo ben afgevallen, vind ik je gerechten echt superlekker. Ik ga dus ook gewoon weer bij dag 1 beginnen!

Corinne Kraaijeveld | Huizen

Omdat ik al jaren aan het jojo-en ben, wilde ik een keer iets anders proberen. Sinds mijn deelname aan het testpaneel van de Fatburn Challenge heb ik meer energie en ben ik in 28 dagen 5 kilo kwijt geraakt. Een heerlijk gevoel!

- Sandra Noort | Hoofddorp

Deze Fatburn Challenge is best uniek door de vele facetten. Dat maakte het soms best pittig. Vooral het vasten vond ik af en toe een uitdaging, maar ik heb mij er goed doorheen geslagen. Zelfs een weekendje weg heeft het eind resultaat niet in de weg gezeten.

- Marieke Polman | Veenendaal

Normaal gesproken verlies ik veel spiermassa na het volgen van een koolhydraatarm dieet. Dit was na de Fatburn Challenge absoluut niet het geval. Ben blij dat ik proefkonijn mocht zijn. Minder vetweefsel en meer spiermassa! :)

- Jonathan van Westen | Bunnik

Sabine _DeKoelkastCoach_edited.jpg

Sabine Leijten is Dé Online Voedingsdeskundige

Door de vele jaren ervaring is Sabine Leijten - De KoelkastCoach een expert als het gaat om afvallen. Haar expertise mag zij ook geregeld delen in de media. Op dit moment schuift zij iedere vrijdag aan bij Lunch Lekker met Daniël Dekker op NPO radio 5 tussen 12.00 en 14.00u.

 

De KoelkastCoach heeft 4 unieke afslank programma’s voor je, waarmee je onder haar begeleiding afvalt. Met zo’n afslank programma kies je voor afvallen zonder calorieën te tellen, zonder extra sporten en zonder jezelf van alles te ontzeggen.

 

Afvallen met lekkere menu’s en recepten, handige boodschappenlijstjes, motiverende video’s, slimme weetjes en online advies.

Begin vandaag nog met afvallen met De KoelkastCoach! 

Durf jij 't aan? Zet nu jouw eerste stap naar een gezonder leven en download via de knop hieronder gratis jouw exemplaar van mijn e-book vol afvallen tips die écht werken.

 

Ik weet dat je het kan!

bottom of page