Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Borrelhapje carpaccio

Borrelhapjes zijn vaak ongezond, gefrituurd of kant-en-klaar. Daar heb ik iets op gevonden. Eén-haps-vorkjes met een onvergetelijke smaak explosie!

 

Wat heb je nodig voor 8 vorken:

 

  • 10 gram basilicum

  • 20 gram geroosterde pijnboompitten

  • 40 gram parmezaanse kaas

  • 2 el olijfolie 

  • handje rucola

  • 1 tl bruine balsamico azijn

  • 125 gram gesneden carpaccio

Rooster de pijnboompitten.

Doe de pijnboompitten samen met de parmezaanse kaas, basilicum en olijfolie in een keukenmachine. Pureer dit tot een dik compact mengsel. 

Maak 8 kleine bolletjes van de pesto. Leg deze bolletjes op een bord en plaats deze voor 2 uurtjes in de koelkast.

Neem een vork en een grote plak carpaccio. Prik zachtjes van onderaf met de vork door de plak. Prik dan voorzichtig een bolletje pesto op de vork. Drapeer de rest van de carpaccio over het bolletje pesto. En maak de rest van de vorken af.

Leg de vorken op een mooie schaal. Besprenkel met een klein beetje balsamico azijn en garneer met de rucola.

Dit is echt een enorme aanrader!

♥ Tip: Mocht je geen keukenmachine hebben, gebruik dan een maatbeker en staafmixer. Zorg wel dat de olie er als laatst bij doet.

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

Dit recept delen?