top of page

Partner

programma

Verdien door te helpen!

Wil je jouw klanten helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen met als doel van die verrekte overtollige kilo's afkomen? Dan is het partner programma van De KoelkastCoach iets voor jou. 

Door een speciale code die correspondeert aan jouw gegevens, kun jij jouw klanten De KoelkastCoach Challenges aanbieden en daar zelf tot €49,25 per verkocht programma aan verdienen. 

Bekijk hier de pagina's van de 4 programma's 30 dagen60 dagen90 dagen en de fatburn challenge

Met jouw hulp...

Samen gaan wij er voor zorgen dat zoveel mogelijk Nederlanders gezonder door het leven gaan, verlost van die eeuwige zwembandjes. Uiteraard hoef je dat niet voor niets te doen. Verdien geld door dit programma te verkopen in je eigen sportschool of boutiqueclub. Per verkocht programma verdien je tot €49,25 (incl. 9% btw). Een hoge commissie!

Lees hier hoe het verdienmodel precies werkt.

De KoelkastCoach Challenge

Met De KoelkastCoach Challenges wordt jouw klant op leuke en gezonde manier bewust van zijn/haar eetpatroon en gaat De KoelkastCoach samen met de klant deze stap voor stap te veranderen naar een gezonde versie. Jouw klanten krijgen nu dé kans om op een makkelijke en toegankelijke manier kilo's kwijt te raken d.m.v. dagelijks coaching, toffe informatie, interessante video's, kant-en-klare boodschappenlijstjes, uitgewerkte weekmenu's maar vooral normaal te doen.

VERDIEN TOT €49,25 PER VERKOOP

Aan de slag!

STAP 1: Intake gesprek

 

Doordat je jouw gegevens hebt achtergelaten is er telefonisch contact met je opgenomen. Van daaruit volgt indien nodig, een persoonlijk gesprek en wordt er gekeken of er raakvlakken zijn voor een samenwerking.

STAP 2: Jouw speciale code

Na het persoonlijke gesprek/contact wordt er een speciale code voor je aangemaakt. Deze code gebruik je om direct het programma voor jouw klant te activeren, zodra deze het volledige bedrag aan jou heeft voldaan.

STAP 3: De start van de challenge

 

Na betaling met jouw unieke code word je doorgestuurd naar een speciaal scherm, daar vul je alle gegevens in van jouw klant zodat deze direct de eerste mail met instructies krijgt om te gaan starten. 

STAP 4: Andere startdatum?

Mocht jouw klant aangeven op een bepaalde dag te willen beginnen, mail dit dan naar info@dekoelkastcoach.nl inclusief naam, startdatum en mailadres waarop de klant gemaild wil worden.

Jouw werk zit erop en je kunt het gedeelte voeding loslaten!

Extra's

5 MARKETING TIPS:

  • Schrijf een interessant artikel en verwerk daarin informatie over De KoelkastCoach Challenges. Mocht men vragen hebben verwijs dan eventueel naar onze website, laat men wel vermelden dat ze via jouw club komen.

  • Deel af en toe een foto van jouw gezonde maaltijd. Vertel daarbij dat je sinds kort het programma van De KoelkastCoach volgt en zeer tevreden bent, meer info bel of mail ... (jouw gegevens) 

  • Maak een FB post met daar een jouw pakketten met daarbij eventueel een aanbieding naar je klanten.

  • Maak een pagina op jouw website die verwijst naar dekoelkastcoach.nl. Schrijf daarbij een klein stukje tekst waarin je vertelt dat je een toffe samenwerking bent aangegaan en dat je er graag persoonlijk meer over vertelt.

TWEET/POST VOORBEELDEN:

Flyer KC Challenge

Brochure Challenges 

DOCUMENTEN

  • Wauw! Afvallen en niet extra hoeven sporten! Dat wil toch iedereen. Neem gerust contact met ons op dan vertellen we je er meer over. #dekoelkastcoach #afvallen #afslanken

  • Afvallen zonder steng lijnen en maar één keer per week hoeven sporten? Bekijk dan dit even deze link: (link naar jouw website/pagina over het afslankpakket) #afvallen #dekoelkastcoach

  • Ben sinds kort met een nieuwe uitdaging begonnen! Durf jij dit ook? Laten we dan samen aan de slag gaan. #dekoelkastcoach #afvallen #afslanken

Marketing materiaal

LOGO:

30dagenchallenge|dekoelkastcoach.png
60dagenchallenge|dekoelkastcoach.png
90dagenchallenge|dekoelkastcoach.png

BEELDMATERIAAL:

DeKoelkastCoach.jpg
gezonderecepten_dekoelkastcoach.jpg
GEZONDGEWICHT_DEKOELKASTCOACH.jpg
Havermout-DeKoelkastCoach.jpg
GEZONDGEWICHT_DEKOELKASTCOACH.jpg

FB POST SPORTSCHOOL:

FB POST ALGEMEEN:

Durf jij 't aan_.png
BANNERHKCD_GROEN.gif
BANNERHKCD_GROEN1.gif
GIF.DeKoelkastCoach.gif

A4 POSTER:

Groot bestand

POSTER DE KOELKASTCOACH.png
bottom of page