top of page

AFVALLEN ZONDER DIEET,
ONTDEK HOE!

ebook afvallen tips 2023.png
Afvallen zonder dieet | De KoelkastCoach.png
Afvallen zonder dieet | De KoelkstCoach

Heb je een hekel aan streng lijnen? Wil je niet constant 'op dieet' zijn? Mooi, want daar houd ik ook niet van. Een gezond eetpatroon is dé sleutel tot een gezond gewicht.

 

Afvallen zonder dieet op een gezonde manier is voor iedereen mogelijk. Afvallen hangt voor 90% af van de juiste voeding en niet hoeveel uur je wekelijks sport.

 

Door de vele jaren ervaring is Sabine Leijten - De KoelkastCoach een expert als het gaat om afvallen. Haar expertise mag zij ook geregeld delen in de media. 

 

De KoelkastCoach heeft unieke afslank programma’s waarmee je afvalt zonder dieet. Met zo’n afslank programma kies je voor afvallen zonder calorieën te tellen, zonder (extra) te sporten en zonder jezelf van alles te ontzeggen.

 

Afvallen zonder dieet maar wel met lekkere menu’s en recepten, handige boodschappenlijstjes, motiverende video’s, slimme weetjes en online advies. Begin vandaag nog met afvallen zonder dieet?

Afvallen zonder dieet

Zij vertellen je graag meer...

Hilly Mullens
Anneloes Derks
Ervaring Sandra Groen
Vincent & Brigitte vielen meer dan 15 kilo af!
Deelneemster De KoelkastCoach 60 Dagen Challenge
Anne-Marie Jung ging samen met De KoelkastCoach de uitdaging aan.
Deelneemster Fatburn Challenge
Deelneemster De KoelkastCoach 60 Dagen Challenge
Afvallen zonder dieet _ De KoelkastCoach.heic

"De afslank-programma's van De KoelkastCoach zijn absoluut een echte aanrader.

 

Ik ben binnen een maand al ruim 10 kilo kwijt zonder dat ik het idee heb dat ik aan het lijnen ben. Daarom zou ik afvallen zonder dieet en dan vooral op deze manier iedereen aanraden.

 

O'ja en ik drink al maanden geen energydrinks meer :).”

- Denise de Boer
Afvallen-zonder-dieet | De KoelkastCoach.jpg

"Als eerst mijn complimenten over de verzorgde uitstraling van dit dieet. Simpel, lekker en toegankelijke recepten.

 

Ik sport veel dus heb Sabine om wat extra advies gevraagd i.v.m mijn trainingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 12 kilo kwijt ben en in spiermassa flink ben toegenomen. En dat allemaal door afvallen zonder dieet en zonder honger te lijden.

- Ramon Grob
Afvallen zonder dieet | De KoelkastCoach.jpg
Afvallen zonder dieet _ De KoelkastCoach.png
DeKoelkastCoach_Kookt!.jpg

"Elke avond is een verrassing, vele lekkere recepten. Zelfs mijn omeletten beginnen op de foto's te lijken. :)Ik doe het samen met mijn man.

 

We voelen ons energieker en zijn al de nodige kilootjes kwijt. En zelfs de verleidingen van koekjes kunnen we weerstaan!"

- Elsbeth Staverman

"Omdat ik een schildklierprobleem heb was ik opzoek naar een andere manier van eten dat hierbij aansluit. Toen kwam ik in aanraking met het 60 dagen programma, afvallen zonder dieet, wat een verademing is. Minder klachten en kilo's kwijt dankzij deze manier van eten."

- Martine Franckena

"De KoelkastCoach heeft mij in 90 dagen enorm veel bijgebracht als het gaat om makkelijk leren koken en voedzaam.

 

De begeleiding en adviezen zijn meer dan leerzaam en makkelijk toe te passen. Ik heb mijn doelstelling behaald! Chapeau voor Sabine!"

- Jeanette Wattimena
Afvallen zonder dieet.png
Afvallen zonder dieet _ De KoelkastCoach.png

Afvallen zonder dieet

Heel veel mensen zijn nog steeds van mening dat afvallen alleen maar kan door een streng dieet te volgen waarbij je bijna niets mag eten. Vreselijk. Door deze diëten raakt je hele interne verbranding trager en wordt afvallen na dit dieet juist extra lastig. Afvallen zonder dieet is dan ook dé manier om van die vervelende overtollige kilo's af te komen.

Calorieën tellen

Het gaat niet om hoeveel calorieën je eet, maar om welke calorieën je eet. Jammergenoeg is er nog steeds veel verwarring over wel of geen calorieën tellen. Calorieën tellen is het meest nutteloze wat je maar kunt doen. Zonde van al je energie. Een avocado bevat heel veel calorieën maar daarentegen wel de juiste vetten om je vetverbranding te activeren. Afvallen zonder dieet wil zeggen dat je geen calorieën meer gaat tellen, maar wat dan wel? Voldoende voedingsstoffen eten die wel degelijk je vet verbranding activeren.

 

Afvallen zonder dieet, hoe begin je hiermee?

Eén van de belangrijkste stappen die je vandaag gelijk dient te zetten is alle dieetboeken weggooien of naar de kringloop te brengen. De vuistregel is zoveel mogelijk gezond en onbewerkt voedsel eten, als je die in je hoofd prent of op je koelkast plakt dan heb je de eerste stap gezet. 

Weegschaal

 

Helaas zijn er nog veel mensen, maar ook diëtisten en voedingsdeskundigen die vooral de focus leggen op dat getal op die weegschaal. Begrijpelijk, alleen niet zo slim want iedere dag schommelt je gewicht. Hormonen zijn de meest verraderlijke stofjes die wij mensen aanmaken waardoor ons gewicht ook dagelijks anders is. Een positief getal op de weegschaal fijn om te zien, maar niet het allerbelangrijkste.

 

Door veel eigen ervaring en bovenal heel wat jaar een haat-liefde verhouding te hebben gehad met de weegschaal, is de weegschaal niet meer heilig. Minder fixatie op de stomme schaal = minder stress met als resultaat minder buikvet, minder overtollige kilo's en het maakt afvallen zonder dieet super eenvoudig.

Voldoende eten

Heb jij ook de neiging om minder te gaan eten als je wilt afvallen? Veel diëten pretenderen dat je minder dient te eten als je wilt afvallen. Geen verstandige keuze, want te weinig eten stagneert juist het verbrandingsproces. In eerste instantie afval je ervan af, das logisch maar op de lange termijn werkt dit in je nadeel. 

 

Het welbekende 'hongergevoel' en jojo-effect komen hiervoor in de plaats. Een teken dat je lichaam trager gaat verbranden en in de spaarmodus schiet. Afvallen zonder dieet door juist je oude patronen aan te passen is de beste en slimste verandering voor iedereen. 

De boosdoener; stress

 

De invloed van stress op onze gezondheid wordt nog steeds enorm onderschat. Het drukke en gehaaste leven waar wij tegenwoordig dagelijks aan blootgesteld worden, moet je maar kunnen handelen. Wat veel minder mensen lukt. De hoeveelheid mensen die zich melden met een depressie en/of burn-out bij de huisarts wordt steeds meer.

 

Stress maakt ons ziek. Jammergenoeg zijn er ook invloeden waarvan je zou denken dat het geen invloed heeft op je gestel. Naast alle voornaamste dingen als stress op het werk, in de privésfeer, financiële druk etc. zijn er ook dingen als bijv. iedere dag intensief sporten of een extreem gezond eetpatroon wat het menselijk lichaam als stress kan ervaren. Daarom is het juist noodzaak af te vallen zonder dieet, op een gezonde en toegankelijke manier afvallen.

Don't skip the carbs

Op dit moment is er een enorme tendens gaande, in het land van diëten met dat koolhydraten of carbs slecht zijn of liever gezegd dat je deze dient te vermijden.

 

Laten we even teruggaan naar de basis en dat is dat ons lichaam van alles iets nodig heeft, dus ook koolhydraten. Het ligt er alleen aan welke soort koolhydraten je dagelijks kiest. Als je iedere dag een halfje wit eet met daar ook nog eens een flinke laag hagelslag bovenop, dan is het beter deze koolhydraten te mijden. 

Afvallen zonder dieet houdt in dat je gewoonweg van alles iets mag eten, alleen dan bepaalde dingen meer of mindere mate. Om je bloedsuiker zo stabiel mogelijk te houden en je lichaam te voorzien van gezonde voedingsstoffen, is het beter bepaalde koolhydraten links te laten liggen. Wil je graag meer weten over suikers en hoe verslavend ze zijn, lees dan eens dit artikel.

 

Tijdens de online programma's van De KoelkastCoach leer je wat de beste keuze is voor een gezond lijf met gezond gewicht.

Vasthouden

Doordat veel diëten niet op de juiste manier zijn opgebouwd, verval je vaak weer terug in je oude ongezondere patroon. Iets wat je natuurlijk niet wilt. Je wilt een gezond patroon vasthouden zodat je dat gezonde gewicht ook behoudt. Daarom leer je tijdens De KoelkastCoach programma, je dagen zo in te delen en jezelf te voorzien van de juiste voeding dat je dit patroon ook daadwerkelijk vasthoudt. Afvallen zonder dieet wil zeggen dat jij jezelf niets onthoudt, maar ook niet dat je alleen maar ongezonde dingen kunt gaan eten. De KoelkastCoach staat voor gezonde voeding en zal je hier dan ook bij gaan helpen.

Afvallen zonder dieet met De KoelkastCoach

Zoals je leest zijn er flink wat dingen die je kunt doen om af te vallen zonder dat je daar een streng dieet hoeft te volgen. Het is noodzakelijk je eetpatroon zo bij te schaven dat het jouw nieuwe leefstijl wordt. Tijdens de online afslank-programma's ga je jouw eetgewoontes stap voor stap aanpassen. Je stelt je eigen doel, bijv. het weer aankunnen van die onwijs toffe broek of dat verbluffend mooi pak, maar het kan ook gewoonweg je weer fitter en energieker voelen zijn.

Langzaam werken we samen aan dat gezonde eetpatroon met jouw doel in het vizier. Je wilt permanent een gezond gewicht en een gezonde leefstijl en niet voor een korte periode.

 

Alle afslank trajecten van De KoelkastCoach zijn gebaseerd op verschillende voeding gerelateerde studies. Zo wordt er rekening gehouden met bepaalde lichamelijke klachten als; een te traag werkende schildklier, overgewicht, diabetes 2, PDS, gluten, etc. Ben je er klaar voor om af te vallen zonder dieet? Bekijk dan snel welke aanpak er nu het beste bij je past!

JA, IK WIL BEGINNEN

Waar heb je hulp bij nodig?

1. Buikvet verbranden

Tijdens dit traject staat het verbranden van je buikvet centraal. Er zijn veel redenen wat het verbranden van buikvet kan stagneren. Eén daarvan kan zijn dat je met regelmatig een (crash)dieet hebt gevolgd. Hierdoor slaat je verbrandingsmotor uit. Afvallen wordt hierdoor knap lastig. 

In 28 dagen ga jij jouw lichaam weer actief (buik)vet laten verbranden, je energieker voelen, er stralender uitzien en een kledingmaat kopen.

Dit alles op een zeer verantwoorde, unieke wijze en onder begeleiding van De KoelkastCoach. Afvallen zonder dieet maar met de juiste handvatten.

2. Levenslang gezond gewicht

Een gezond eetpatroon én gezond gewicht is voor iedereen een must. Om gezond en fit oud te worden is het noodzakelijk een gezond eetpatroon te ontwikkelen wat je makkelijk vasthoudt.

Gezond en duurzaam afvallen zonder dieet waarbij je een nieuwe leefstijl creëert in slechts 90 dagen.

Een patroon wat je geen moeite kost, wat afvallen zonder dieet super easy maakt. De juiste voeding en structuur, de overheerlijke maaltijden en dagelijks coaching van Sabine helpen je op weg naar die gezonde transformatie waar je van droomt. 

Blijf up to date, volg ons!
bottom of page