top of page
afvallen-zonder-sporten | De KoelkastCoach.jpg

AFVALLEN ZONDER SPORTEN, ONTDEK HOE!

Afvallen zonder sporten met De KoelkastCoach!

Waar heb je hulp bij nodig?

1. Buikvet verbranden

Tijdens dit traject staat het verbranden van je buikvet centraal. Er zijn veel redenen wat het verbranden van buikvet kan stagneren. Eén daarvan kan zijn dat je met regelmatig een (crash)dieet hebt gevolgd. Hierdoor slaat je verbrandingsmotor uit. Afvallen wordt hierdoor knap lastig. 

In 28 dagen ga jij jouw lichaam weer actief (buik)vet laten verbranden, je energieker voelen, er stralender uitzien en een kledingmaat kopen.

Dit alles op een zeer verantwoorde, unieke wijze en onder begeleiding van Sabine zelf, afvallen zonder sporten was nog nooit zo makkelijk.

2. Levenslang gezond gewicht

Een gezond eetpatroon én gezond gewicht is voor iedereen een must. Om gezond en fit oud te worden is het noodzakelijk een gezond eetpatroon te ontwikkelen wat je makkelijk vasthoudt.

Gezond en duurzaam afvallen waarbij je een nieuwe leefstijl creëert in slechts 90 dagen.

Een patroon waar je je leven lang profijt van hebt zonder te sporten. De juiste voeding en structuur, de overheerlijke maaltijden en dagelijks coaching van Sabine helpen je op weg naar die gezonde transformatie waar je van droomt.

afvallen-zonder-sporten | De KoelkastCoach.jpg
Gezondgewicht_DeKoelkastCoach.jpg

Wil je afvallen maar heb je een hekel aan sporten? Of ben jij van mening dat afvallen zonder sporten onmogelijk is? Goed nieuws voor jou!

 

Om af te vallen hoef je helemaal niet iedere dag urenlang te zwoegen in de gym of dagelijks ellenlange kilometers hard te lopen. Afvallen zit 'm voor 80% in de juiste voeding. Sporten is altijd goed, maar je slaappatroon en voldoende ontspanning zijn net zo belangrijk.

 

Door de vele jaren ervaring is Sabine Leijten - De KoelkastCoach een expert als het gaat om afvallen. Haar expertise mag zij ook geregeld delen in de media. 

 

De KoelkastCoach heeft unieke afslank programma’s waarmee je afvalt zonder te sporten. Met zo’n afslank programma kies je voor afvallen zonder calorieën te tellen, zonder sporten en zonder jezelf van alles te ontzeggen.

 

Afvallen met lekkere menu’s en recepten, handige boodschappenlijstjes, motiverende video’s, slimme weetjes en online advies. Begin vandaag nog met afvallen zonder sporten! Durf je 't aan?

Afvallen zonder sporten

Anker 1

Zij vertellen je graag meer...