top of page
Gezond eten en gezond afvallen doe je met De KoelkastCoach.

DE KOELKASTCOACH

ONLINE VOEDING- & AFSLANK EXPERT

Ontdek de methode die op jouw lijf geschreven is en waarmee je nu eindelijk het resultaat haalt waar je van droomt. Gezond afvallen met lekkere, gezonde voeding én het opbouwen van een flink portie zelfliefde, zodat je op de lange termijn profiteert van jouw nieuwe, gezonde levensstijl.  

Hoe fijn zou het zijn als voeding geen obsessie meer voor je is? Dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en werkt aan je gezondheid zonder calorieën te tellen en overmatig sporten? Gezond eten en gezond afvallen door overheerlijke gerechten, je gewoontes aanpassen en werken aan jezelf? Het kan met mijn KoelkastCoach Methode. Ontdek het zelf! 

IMG_5088.heic

Werkwijze

"Na veel diëten geprobeerd te hebben, die vervolgens op teleurstellingen uit draaiden, ben ik via een collega bij Sabine terecht gekomen.

 

Dankzij haar gevarieerde menu's, waarbij je nergens over hoeft na te denken;), ben ik na de 90 dagen challenge ruim 20 kg afgevallen. Dit werkt zo motiverend dat ik uiteraard doorga. Op naar de volgende mijlpaal van nog 15 kg eraf!"

John van Leeuwen

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

"Beste Sabine,

Wij willen jou heeeeel erg bedanken!

Wij hebben een hele nieuwe levensstijl ontwikkelt die ons prima bevalt. Ikzelf ben 15 kilo kwijt en mijn man 21 kilo, daar zijn we best een beetje trots op en dit dankzij jouw super way of living.

Voorlopig laten we dit niet los. Week 3 van jouw menu's ligt alweer klaar."

Brigitte van der Wal

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

'Gezond eten en gezond afvallen'

waarom werkt deze methode wel?

Wat De KoelkastCoach Methode anders maakt dan andere leefstijl programma's? Het gaat niet alleen om gezond afvallen, maar juist om gezond eten in combinatie met de juiste mindset. Door je levensstijl te veranderen leg je de basis voor langdurig resultaat.

Alleen door je mindset te veranderen maak je korte metten met die verrekte oude gewoontes en vind je de kracht om nieuwe patronen te ontwikkelen die wél bij je passen. Soms dien je eerst een stap terug doen om er weer een aantal vooruit te zetten. ​Met mijn methode – ontwikkelt vanuit mijn eigen kennis en ervaring als voeding- en afslankexpert – leer je hoe je een stap verder zet, waar je normaal zou opgeven en terug zou vallen in slechte patronen. 

Door middel van de online programma's ga je snappen hoe jij jouw eigen voedingsplan samenstelt die volledig bij jou past. Gezond eten en gezond afvallen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door een gezond eetpatroon te ontwikkelen voorzie jij jouw lichaam van de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale gezondheid en om die overtollige kilo's kwijt te raken. Dit gezonde eetpatroon gaat je helpen naar die fysieke verandering waar je zó naar verlangt. Je ervaart welke voeding jouw lijf nodig heeft om die langdurige transformatie te realiseren en vast te houden. 

Door meer contact te maken met je eigen lichaam ga je voelen waar jouw lijf daadwerkelijk behoefte aan heeft. Alleen door bewustwording en bewust te voelen waar gezond eten en gezond afvallen om draait, ga jij een andere koers varen. Let wel, een verandering kost tijd en vergt een gezonde dosis discipline. Gelukkig kan ik je daarbij begeleiden.

Gezond eten en gezond afvallen zonder streng te lijnen, het kan écht! 

Met de KoelkastCoach Methode leer je in een aantal stappen hoe jij je vetverbranding boost, je actiever wordt en jij jouw ideaalbeeld om gaat te zetten naar werkelijkheid, zodat je straks weer met een glimlach naar jezelf kijkt in de spiegel.

100PNL_PAYOFF_RGB-e1486541726198_edited_
libelle-logo.png
1200px-MAX_Logo.svg (1).png
Logo-RTL4.png
SBS6_Logo.svg.png

Cadeautje! Gratis e-book met 49 tips voor een gezond dieet.

 

Wil jij zonder jojoën je streefgewicht halen? In dit e-book heb ik 49 tips voor een gezond dieet gebundeld als startpunt voor jouw nieuwe levensstijl. Hoe meer je weet over gezond afvallen en eten, des te makkelijker maak je het voor jezelf om op een verantwoorde manier jouw ideale gewicht te bereiken. 

 

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk? Download de gratis afslank tips via deze knop en zet vandaag nog je eerste stap naar een gezonder leven!

Blog_DeKoelkastCoacg
asperges

Zijn groene of witte asperges gezonder?

online_voedingsconsult.jpg

Havermout, gezond of toch niet?

OVER

Sabine Leijten!

Aangenaam kennis te maken. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Als gecertificeerde gezondheidscoach en afslankexpert help ik je graag een gezond eetpatroon te realiseren.

Hi, ik ben

Homepage | Sabine Leijten - Founder of De KoelkastCoach
Follow me 
On Instagram
@dekoekastcoach
bottom of page