top of page
Gezond eten en gezond afvallen doe je met De KoelkastCoach.

DE KOELKASTCOACH

ONLINE VOEDING- & AFSLANK EXPERT

Ontdek de methode die op jouw lijf geschreven is en waarmee je nu eindelijk het resultaat haalt waar je van droomt. Gezond afvallen met lekkere, gezonde voeding én het opbouwen van een flink portie zelfliefde, zodat je op de lange termijn profiteert van jouw nieuwe, gezonde levensstijl.  

Hoe fijn zou het zijn als voeding geen obsessie meer voor je is? Dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en werkt aan je gezondheid zonder calorieën te tellen en overmatig sporten? Gezond eten en gezond afvallen door overheerlijke gerechten, je gewoontes aanpassen en werken aan jezelf? Het kan met mijn KoelkastCoach Methode. Ontdek het zelf! 

IMG_5088.heic

Werkwijze

"Na veel diëten geprobeerd te hebben, die vervolgens op teleurstellingen uit draaiden, ben ik via een collega bij Sabine terecht gekomen.

 

Dankzij haar gevarieerde menu's, waarbij je nergens over hoeft na te denken;), ben ik na de 90 dagen challenge ruim 20 kg afgevallen. Dit werkt zo motiverend dat ik uiteraard doorga. Op naar de volgende mijlpaal van nog 15 kg eraf!"

John van Leeuwen

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

"Beste Sabine,

Wij willen jou heeeeel erg bedanken!

Wij hebben een hele nieuwe levensstijl ontwikkelt die ons prima bevalt. Ikzelf ben 15 kilo kwijt en mijn man 21 kilo, daar zijn we best een beetje trots op en dit dankzij jouw super way of living.

Voorlopig laten we dit niet los. Week 3 van jouw menu's ligt alweer klaar."

Brigitte van der Wal

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

'Gezond eten en gezond afvallen'

waarom werkt deze methode wel?

Wat De KoelkastCoach Methode anders maakt dan andere leefstijl programma's? Het gaat niet alleen om gezond afvallen, maar juist om gezond eten in combinatie met de juiste mindset. Door je levensstijl te veranderen leg je de basis voor langdurig resultaat.

Alleen door je mindset te veranderen maak je korte metten met die verrekte oude gewoontes en vind je de kracht om nieuwe patronen te ontwikkelen die wél bij je passen. Soms dien je eerst een stap terug doen om er weer een aantal vooruit te zetten. ​Met mijn methode – ontwikkelt vanuit mijn eigen kennis en ervaring als voeding- en afslankexpert – leer je hoe je een stap verder zet, waar je normaal zou opgeven en terug zou vallen in slechte patronen. 

Door middel van de online programma's ga je snappen hoe jij jouw eigen voedingsplan samenstelt die volledig bij jou past. Gezond eten en gezond afvallen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door een gezond eetpatroon te ontwikkelen voorzie jij jouw lichaam van de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale gezondheid en om die overtollige kilo's kwijt te raken. Dit gezonde eetpatroon gaat je helpen naar die fysieke verandering waar je zó naar verlangt. Je ervaart welke voeding jouw lijf nodig heeft om die langdurige transformatie te realiseren en vast te houden. 

Door meer contact te maken met je eigen lichaam ga je voelen waar jouw lijf daadwerkelijk behoefte aan heeft. Alleen door bewustwording en bewust te voelen waar gezond eten en gezond afvallen om draait, ga jij een andere koers varen. Let wel, een verandering kost tijd en vergt een gezonde dosis discipline. Gelukkig kan ik je daarbij begeleiden.

Gezond eten en gezond afvallen zonder streng te lijnen, het kan écht! 

Met de KoelkastCoach Methode leer je in een aantal stappen hoe jij je vetverbranding boost, je actiever wordt en jij jouw ideaalbeeld om gaat te zetten naar werkelijkheid, zodat je straks weer met een glimlach naar jezelf kijkt in de spiegel.

100PNL_PAYOFF_RGB-e1486541726198_edited_
libelle-logo.png
1200px-MAX_Logo.svg (1).png
Logo-RTL4.png
SBS6_Logo.svg.png

Cadeautje! Gratis e-book met 49 tips voor een gezond dieet.

 

Wil jij zonder jojoën je streefgewicht halen? In dit e-book heb ik 49 tips voor een gezond dieet gebundeld als startpunt voor jouw nieuwe levensstijl. Hoe meer je weet over gezond afvallen en eten, des te makkelijker maak je het voor jezelf om op een verantwoorde manier jouw ideale gewicht te bereiken. 

 

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk? Download de gratis afslank tips via deze knop en zet vandaag nog je eerste stap naar een gezonder leven!

Blog_DeKoelkastCoacg
asperges

Zijn groene of witte asperges gezonder?

online_voedingsconsult.jpg

Havermout, gezond of toch niet?

OVER

Sabine Leijten!

Aangenaam kennis te maken. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Als gecertificeerde gezondheidscoach en afslankexpert help ik je graag een gezond eetpatroon te realiseren.

Hi, ik ben

Homepage | Sabine Leijten - Founder of De KoelkastCoach
Follow me 
On Instagram
@dekoekastcoach
 • Hoe werkt het aanmelden?
  Na dat jij je hebt aangemeld ontvang je gelijk alle informatie en je eerste weekmenu. Vanaf dat moment kun je de volgende dag gelijk beginnen. Jij bepaalt zelf of je ook daadwerkelijk de volgende dag begint met jouw gezonde dieet of dat je liever een paar dagen voorbereiding treft. In principe hoef je alleen maar de boodschappen te doen en van start te gaan.
 • Wat als ik niet tevreden ben?
  No worries, merk je binnen 7 dagen dat je oude (ongezonde) eetpatroon toch beter bij je past, dan ontvang je zonder gedoe het aankoopbedrag terug. De deelnemers die je voor gingen zijn allemaal enthousiast, omdat het hier niet gaat om een kortstondig dieet, maar om een verbluffende verandering van jouw stramien. Deze ommezwaai van je levensstijl gaat de boeken in als uniek. Smaakvol en lekker eten staan dan ook als een paal boven water. Na een paar dagen merk je al dat je meer energie zal hebben en dat die broek, die ietsiepietsie te strak zat, al wat losser is gaan zitten. Op naar een gezond gewicht! Zie het als een mooi geschenk aan jezelf en jawel, deze transformatie hoef je maar één keer te doen in je leven. Hoppa, in da pocket!
 • Wat te doen bij lichamelijke klachten?
  Bij alle trajecten van De KoelkastCoach is rekening gehouden met bepaalde lichamelijke klachten denk aan; PDS, Diabetes type 2, schildklierklachten. Let wel, de adviezen tijdens dit gezonde dieet vervangen nooit het advies van een behandeldarts. Twijfel je, schroom dan niet eerst contact met mij op te nemen om te overleggen.
 • Kan ik 10 kilo afvallen?
  Ja, je kunt met de KoelkastCoach Forever Fit Formule zoveel afvallen wat nodig is om een gezond gewicht te bereiken. Ik heb mannen en vrouwen begeleid die in 90 dagen ruim 10 kilo afvielen en daarna door gingen of juist op gewicht bleven. 10 kilo afvallen zonder crash dieet, daar gaat het om. Niet jezelf uithongeren, maar op een gezonde manier afvallen.
 • Is dit een gezond traject met dagmenu's?
  Je ontvangt bij De KoelkastCoach Forever Fit Formule een voedingsplan op maat. Een gezond, uitgebalanceerd weekmenu waarmee je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te realiseren. Ik snap dat het fijn is om bij een week- of dagmenu te hebben als leidraad. Ik help je dan ook met de inhoud van je koelkast én op je bord!
 • Mag ik wel iets snoepen?
  Nooit meer snoepen dat houdt niemand vol en is dus per definitief onmogelijk. Het is juist noodzakelijk af en toe snoepen. Alleen is het verstandig om tijdens het traject je aan de eetmomenten te houden. Eerst een stap terug en dan een stap vooruit. Je lichaam kan heel goed een snaaimoment aan als er een gezond patroon tegenover staat.
 • Dien ik (extra) te sporten?
  Nee, zoals al eerder aangegeven heeft sporten niet veel invloed op het verliezen van gewicht. Sporten en bewegen is altijd goed in combinatie met een gezond dieet voor je gezondheid. Sporten en bewegen bevorderen de aanmaak van hormonen maar zorgen ook voor een gezonde bloeddruk, cholesterol, botten en spieren.
 • Is dit geschikt voor vrouwen én mannen?
  Om te begrijpen waarom bepaalde diëten succesvol zijn of niet, is het vooral goed om te weten dat elk persoon anders in elkaar steekt. Daarom is een onze size fits all dieet vaak niet de oplossing om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten. De KoelkastCoach Methode richt zich op het realiseren van een gezonde levensstijl voor zowel mannen als vrouwen. Je krijgt persoonlijke begeleiding, waardoor jouw plan op maat kan worden bijgeschaafd en je een unieke aanpak voor jouw lichaam, geest en levensstijl krijgt.
 • Ook geschikt voor een vegetarisch of veganistisch eetpatroon?
  Wil je liever een weekmenu zonder vlees, laat dit dan vooraf even weten. Dan ontvang je een speciale aanmeldlink.
 • Moet ik op de weegschaal?
  Helaas bestaan er veel afvaltrajecten waarbij er niet gekeken wordt naar jou als persoon. Die programma's staren zich blind op het resultaat van de weegschaal. Veel kilo's afvallen in een korte periode, klinkt leuk. Toch zit daar het addertje onder het gras. Snel kilo's afvallen zorgt voor het beruchte jojo-effect. Iets dat De KoelkastCoach absoluut niet op haar geweten wil hebben.
 • Zit ik vast aan een abonnement?
  Bij veel online afslankprogramma's en afvaltrajecten word je misleid door een klein bedrag maar al snel blijkt dat dit voor een week of een maand is. Dit zijn praktijken waar ik niet van houd. Ik houd van transparantie en weten waar je aan toe bent. Vandaar dat de vergoeding die je ziet staan bij de pakketten ook het volledige bedrag is voor die periode. Een éénmalige bijdrage, meer niet.
bottom of page