Borrelcrépe kip

Omdat je soms weleens iets anders wilt als borrelhap...

Dit heb je nodig voor een schaal:

 

  • 2 eieren

  • 30 gram geraspte parmezaan

  • 150 gram boekweitmeel

  • 200/250ml ongezoete amandelmelk

  • snufje zout

  • pot pesto

  • zakje rucola

  • pakje kipfilet voor op brood

  • roomboter om in te bakken

 

 

 

 

Meng de eieren, boekweitmeel, melk, zout en parmezaan in een kom tot een pannenkoeken beslag. 

Bak de pannenkoeken met de roomboter. 

Laat de pannenkoeken afkoelen.

Bestrijk deze met pesto. Beleg met een paar plakken kipfilet en wat rucola. 

Oprollen en in stukjes snijden. 

♥ Tip: de kip kan ook prima vervangen worden door een plak kaas. 

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Dé Online Voedingsdeskundige

"De missie van De KoelkastCoach is om jouw te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen, met afvallen als doel!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities