Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Borrelcrépe Rood fruit

Deze lekkere kleine hapjes kunnen voor bij de borrel, maar ook als nagerecht.

Dit heb je nodig voor een schaal:

 

  • 2 eieren

  • 1 banaan

  • 100 gram boekweitmeel

  • 50 gram amandelmeel

  • 200/250ml ongezoete amandelmelk

  • snufje zout

  • snufje kaneel

  • 100 gram zuivelspread (Philadelphia naturel)

  • 50 gram Griekse yoghurt

  • 2 theelepels honing of andere zoetstof

  • beetje citroenrasp

  • doosje ontdooid diepvries fruit

 

 

 

 

Pureer de eieren samen met de banaan. Het liefst met de staafmixer. Dit mengsel meng je met het boekweitmeel, amandelmeel, melk, snufje zout en kaneel in een kom tot een pannenkoeken beslag. 

Bak de pannenkoeken met de roomboter. 

Laat het diepvries fruit uitlekken op keukenpapier.

Pannenkoeken af laten koelen. 

In kom de zuivelspread, yoghurt, honing en citroensap mengen. 

Bestrijk de pannenkoeken met het yoghurtmengsel, wat rood fruit er overheen en oprollen. 

Leg de rollen in de koelkast of even in de vriezer dan kun je ze makkelijker snijden. 

Snijd de rollen in stukken en leg ze op een mooie schaal.

♥ Tip: de zuivelspread kan ook vervangen worden door opgeklopte slagroom.

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book