top of page

"Na veel diëten geprobeerd te hebben, die vervolgens op teleurstellingen uit draaiden, ben ik via een collega bij Sabine terecht gekomen.

 

Dankzij haar gevarieerde menu's, waarbij je nergens over hoeft na te denken;), ben ik na de 90 dagen challenge ruim 20 kg afgevallen. Dit werkt zo motiverend dat ik uiteraard doorga. Op naar de volgende mijlpaal van nog 15 kg eraf!"

John van Leeuwen

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

"Beste Sabine,

Wij willen jou heeeeel erg bedanken!

Wij hebben een hele nieuwe levensstijl ontwikkelt die ons prima bevalt. Ikzelf ben 15 kilo kwijt en mijn man 21 kilo, daar zijn we best een beetje trots op en dit dankzij jouw super way of living.

Voorlopig laten we dit niet los. Week 3 van jouw menu's ligt alweer klaar."

Brigitte van der Wal

Gezond eten en gezond afvallen doe je samen met De KoelkastCoach.

- Anneloes Derks | Hoofddorp

- Sandra Groen | Scheveningen

- Irene Buijs | Soest

- Anne-Marie Jung | Den Haag

- Ciska Koel | Zwaanshoek

- Fam. vd Wal | Huizen

Omdat ik al jaren aan het jojo-en ben, wilde ik een keer iets anders proberen. Sinds mijn deelname aan het testpaneel van de Fatburn Challenge heb ik meer energie en ben ik in 28 dagen 5 kilo kwijt geraakt. Een heerlijk gevoel!

- Sandra Noort | Hoofddorp

Deze Fatburn Challenge is best uniek door de vele facetten. Dat maakte het soms best pittig. Vooral het vasten vond ik af en toe een uitdaging, maar ik heb mij er goed doorheen geslagen. Zelfs een weekendje weg heeft het eind resultaat niet in de weg gezeten.

- Marieke Polman | Veenendaal

Normaal gesproken verlies ik veel spiermassa na het volgen van een koolhydraatarm dieet. Dit was na de Fatburn Challenge absoluut niet het geval. Ben blij dat ik proefkonijn mocht zijn. Minder vetweefsel en meer spiermassa! :)

- Jonathan van Westen | Bunnik

Na de geboorte van mijn kinderen heb ik meerdere malen geprobeerd om af te vallen, maar helaas zonder succes. Via via kwam ik bij de Koelkastcoach terecht. Met de 60 dagen challenge ben in 10 kilo afgevallen. Het afvallen was goed te combineren met een gezin. Zelfs de kinderen hebben gegeten wat er op mijn menu stond. Ik raad het zeker aan!!!

Murielle Albert-Ignacio | Arnhem

Daan Hendriks | Huizen

Beste Sabine,

Bedankt voor de afgelopen 60 dagen! Voor mij was het een groot succes! 7 kilo lichter, mijn vetpercentage is naar 23,6% gegaan maar nog belangrijker mijn spiermassa is vrijwel gelijk gebleven! Niet onbelangrijk voor mijn doel dit jaar: de armen van Dafne Schippers :-)))!

Als eerst mijn complimenten over de verzorgde uitstraling van dit dieet. Simpel, lekker en toegankelijke recepten. Ik sport veel dus heb Sabine om wat extra advies gevraagd i.v.m mijn trainingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 12 kilo kwijt ben en in spiermassa flink ben toegenomen zonder honger te lijden.

Ramon Grob | Amersfoort

Hi Sabine,
 
Dank voor je steun de afgelopen 60 dagen, ik vond het echt fantastisch, naast dat ik op een paar ons na 10 kilo ben afgevallen, vind ik je gerechten echt superlekker. Ik ga dus ook gewoon weer bij dag 1 beginnen!

Corinne Kraaijeveld | Huizen

- Hedwig Verhage | Amersfoort

- Lijsbeth Kes | Soest

- Irene Buijs | Baarn

"Een kennis van mij vertelde mij over De KoelkastCoach. In eerste instantie had ik een beetje mijn twijfels omdat ik een slechte eter ben.

 

Het is mij alles behalve tegengevallen. Iedere week keek ik uit naar het nieuwe weekmenu met de overheerlijke recepten. Zoals je ziet op de foto heb ik een flinke jas uitgedaan. Wel 11 kilo ben ik kwijtgeraakt en ik heb er een gezond eetpatroon voor terug."

Sandra Janssen

resultaat - koelkastcoach.JPG

"Beste Sabine,

Wij willen jou heeeeel erg bedanken!

Wij hebben een hele nieuwe levensstijl ontwikkelt die ons prima bevalt. Ik ben zelf 21 kilo en mijn vrouw 15 kilo, daar zijn we best een beetje trots op plus dit dankzij jouw super way of lifestyle.

Voorlopig laten we dit niet los. Week 3 van jouw menu's ligt alweer klaar."

Vincent van der Wal

buikvet-verbranden-afvallen-gezond-dieet.jpg

De KoelkastCoach heeft mij in 60 dagen enorm veel bijgebracht als het gaat om makkelijk leren koken en voedzaam. De begeleiding en adviezen zijn meer dan leerzaam en makkelijk toe te passen. Ik heb mijn doelstelling behaald!
Chapeau voor Sabine!

- Jeanette Wattimena | Zaandam

Elke avond is een verrassing, vele lekkere recepten. Zelfs mijn omeletten beginnen op de foto's te lijken. :)
Ik doe het samen met mijn man. We voelen ons energieker en zijn al de nodige kilootjes kwijt. En zelfs de verleidingen van koekjes kunnen we weerstaan!

- Elsbeth Staverman | Soest

Omdat ik een schildklierprobleem heb was ik opzoek naar een andere manier van eten dat hierbij aansluit. Toen kwam ik in aanraking met het 60 dagen programma wat een verademing is. Minder klachten en kilo's kwijt dankzij deze manier van eten.

- Martine Franckena | Rotterdam

“Hoewel ik gezien mijn werk regelmatig buitenshuis eet heb ik erg veel plezier gehad  van haar 60 dagen afslank programma. Ik ben afgevallen, maar belangrijker, ik heb mijn eetpatroon soepel kunnen omzetten naar 'n meer gebalanceerd menu. Geen boterhammen met hagelslag meer. Ik eet veel meer groeten en vruchten.”

- Arjen Pels Rijcken | Leiden

“Ik heb een nieuwe levensstijl opgebouwd door Het KoelkastCoach Dieet. Ben veel bewuster naar producten gaan kijken ook voel ik mij veel actiever en zit lekkerder in mijn vel, het geeft een voldaan gevoel als ik gezond eet. Zelfs mijn ouders zijn uiteindelijk met mij mee gaan doen. Mijn vader is verslaafd geraakt aan het gezonde koken.”

- Demi van Leeuwen | Soest

Mijn vrouw en ik allebei in die 60 dagen ongeveer 7 kilo afgevallen, prima resultaat dus. En dat ondanks best wel eens wat ‘zondigen’, met toch een glaasje wijn in weekend of na een drukken dag, regelmatig een (koolhydraat arm) dessert en soms een hapje of drankje op een zakelijke borrel of diner.

- Harald Miedema | Leiderdorp

"60 dagen verder, 4 kilo lichter, 4cm omvang minder, lekkerder en energieker voelen, geen opgeblazen gevoel en mij in het algemeen fijner voelen. Dit zijn mijn uitkomsten na de 60 dagen van Het KoelkastCoach Dieet. Ik ben erg blij met dit eindresultaat."  

- Gwen Herman de Groot | Boskoop

"Wat een geweldig programma. Het resultaat mag er wezen, maar wat wij als gezin helemaal fantastisch vinden is dat we gewoon heel culinair hebben geleerd te koken. Ongelooflijk dat gezond eten zo ontzettend lekker kan zijn. Een dikke 10 voor De KoelkastCoach"

- Irene Gerad | Dordrecht

 "Ik ben momenteel 10 kilo kwijt en voel me veel beter. Mijn COPD is ook bijna weg, ik hijg niet meer als ik trappen loop. Maar ik ben er nog niet want doorgaan met de goede adviezen en lekkere gerechten van Sabine

is mijn doel.

- Anke Lescrauwaet | Bilthoven

“Sabine is een goede coach; enthousiast, werkt vanuit een positieve instelling, 
fanatiek en geeft goede adviezen en tips. ”

- Karin van Doorn | Baarn

“Een goede en leuke manier om gewicht te verliezen en te werken aan 'n gezond voedingspatroon. Met uitgeschreven dagmenu's en eenvoudige gerechten maak je kennis met 'n andere manier van eten.”

- Carla van de Meent | Hilversum

"De afslank-programma's van De KoelkastCoach zijn absoluut een echte aanrader. Ik ben binnen een maand al ruim 10 kilo kwijt zonder dat ik het idee heb dat ik aan het lijnen ben. O'ja en ik drink al maanden geen energydrinks meer :).”

- Denise de Boer | Soest

Het is ongelooflijk! 'k ben heel blij dat 't me nu eindelijk gelukt is wat ik al jaren probeer: onder de 75 kg. komen! Het hele gezin geniet mee van de heerlijke gerechten en ook de huisarts is trots op me dat m'n waardes zo gedaald zijn.

Super blij! 

- Ria Otte-Philippie | Hoofddorp

Ik ben echt verrast door de lekkere recepten. Het is ook goed vol te houden. Soms wel wat stress achter de pannen omdat ik dubbel kook, de kinderen eten er niet van mee. Het geeft ook het gewenste resultaat ☺ ik ben eigenlijk al bijna op m'n streefgewicht! Nou ja, kortom ik ben erg enthousiast en blij!

- Marleen van Vliet | Alphen a/d Rijn

Het is leuk en het werkt! De dagmenu's zijn heel gevarieerd en goed te volgen. De recepten voor het avondeten zijn heerlijk. Mijn drie jonge kinderen vinden alle nieuwe gerechten leuk en ook erg lekker. En mijn man doet enthousiast mee.

- Mirjam Wester | Soest

  • Facebook - Grey Circle
bottom of page