Borrel Crépe met Rood Fruit
Deze lekkere kleine hapjes kunnen voor bij de borrel, maar ook als nagerecht.
Dit heb je nodig voor een schaal:
2 eieren
1 banaan
100 gram boekweitmeel
50 gram amandelmeel
200/250ml ongezoete amandelmelk
snufje zout
snufje kaneel
100 gram zuivelspread (Philadelphia naturel)
50 gram Griekse yoghurt
2 theelepels honing of andere zoetstof
beetje citroenrasp
doosje ontdooid diepvries fruit
Pureer de eieren samen met de banaan. Het liefst met de staafmixer. Dit mengsel meng je met het boekweitmeel, amandelmeel, melk, snufje zout en kaneel in een kom tot een pannenkoeken beslag.
Bak de pannenkoeken met de roomboter.
Laat het diepvries fruit uitlekken op keukenpapier.
Pannenkoeken af laten koelen.
In kom de zuivelspread, yoghurt, honing en citroensap mengen.
Bestrijk de pannenkoeken met het yoghurtmengsel, wat rood fruit er overheen en oprollen.
Leg de rollen in de koelkast of even in de vriezer dan kun je ze makkelijker snijden.
Snijd de rollen in stukken en leg ze op een mooie schaal.
♥ Tip: de zuivelspread kan ook vervangen worden door opgeklopte slagroom.
Recept printen?