Borrel Crépe met Rood Fruit

Deze lekkere kleine hapjes kunnen voor bij de borrel, maar ook als nagerecht.

Dit heb je nodig voor een schaal:

  • 2 eieren

  • 1 banaan

  • 100 gram boekweitmeel

  • 50 gram amandelmeel

  • 200/250ml ongezoete amandelmelk

  • snufje zout

  • snufje kaneel

  • 100 gram zuivelspread (Philadelphia naturel)

  • 50 gram Griekse yoghurt

  • 2 theelepels honing of andere zoetstof

  • beetje citroenrasp

  • doosje ontdooid diepvries fruit

Pureer de eieren samen met de banaan. Het liefst met de staafmixer. Dit mengsel meng je met het boekweitmeel, amandelmeel, melk, snufje zout en kaneel in een kom tot een pannenkoeken beslag.

Bak de pannenkoeken met de roomboter.

Laat het diepvries fruit uitlekken op keukenpapier.

Pannenkoeken af laten koelen.

In kom de zuivelspread, yoghurt, honing en citroensap mengen.

Bestrijk de pannenkoeken met het yoghurtmengsel, wat rood fruit er overheen en oprollen.

Leg de rollen in de koelkast of even in de vriezer dan kun je ze makkelijker snijden.

Snijd de rollen in stukken en leg ze op een mooie schaal.

♥ Tip: de zuivelspread kan ook vervangen worden door opgeklopte slagroom.

Borrel Crépe met Rood Fruit

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

PDF.png
Logomakr_9e3oTI.png

Recept printen?