Glutenvrije zandkoekjes
Deze lieve glutenvrije zandkoekjes zijn ideaal voor als je geen keukenprins(es) bent. Als je alles in huis hebt dan staan deze zandkoekjes zo in de oven. Je kunt ze ook nog eens gebruiken als crubble voor door de yoghurt of over een ijsje.
Je hebt nodig voor 20 koekjes:
30 gram psylliumvezels
90 gram amandelmeel
100 gram havermeel
35 gram kokos
150 gram roomboter
2 gram kaneel
Snuf zout
2 el kokosbloemsemsuiker
1 el erytritol
1 ei
1 tl citroenrasp
Zorg dat voordat je aan dit recept begint dat de boter koud is.
Als dat zo is dan mogen alle ingrediënten in een kom. Kneed alles goed door elkaar.
Als je er een mooie deegbal van gemaakt hebt. Plaats je de kom voor een half uurtje in de koelkast.
Verwarm ondertussen de hete lucht oven voor op 160°.
Neem het deeg uit de koelkast en maak er gelijke kleine koekjes van.
Bak de koekjes 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de koekjes uit de oven. Laat deze afkoelen en je hebt glutenvrije zandkoekjes.
💚 Tip: wil je ze maken met de chocoladepasta in het midden? Maak dan eerst het recept van de gezonde chocopasta. Maak met je vinger kuiltje in je koekje en spuit hier een beetje chocopasta als deze afgekoeld zijn.
Recept printen?