Glutenvrije zandkoekjes

Deze lieve glutenvrije zandkoekjes zijn ideaal voor als je geen keukenprins(es) bent. Als je alles in huis hebt dan staan deze zandkoekjes zo in de oven. Je kunt ze ook nog eens gebruiken als crubble voor door de yoghurt of over een ijsje.


Je hebt nodig voor 20 koekjes:


  • 30 gram psylliumvezels

  • 90 gram amandelmeel

  • 100 gram havermeel

  • 35 gram kokos

  • 150 gram roomboter

  • 2 gram kaneel

  • Snuf zout

  • 2 el kokosbloemsemsuiker

  • 1 el erytritol

  • 1 ei

  • 1 tl citroenrasp

Zorg dat voordat je aan dit recept begint dat de boter koud is.


Als dat zo is dan mogen alle ingrediënten in een kom. Kneed alles goed door elkaar.

Als je er een mooie deegbal van gemaakt hebt. Plaats je de kom voor een half uurtje in de koelkast.

Verwarm ondertussen de hete lucht oven voor op 160°.

Neem het deeg uit de koelkast en maak er  gelijke kleine koekjes van.

Bak de koekjes 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de koekjes uit de oven. Laat deze afkoelen en je hebt glutenvrije zandkoekjes.


💚 Tip: wil je ze maken met de chocoladepasta in het midden? Maak dan eerst het recept van de gezonde chocopasta. Maak met je vinger kuiltje in je koekje en spuit hier een beetje chocopasta als deze afgekoeld zijn.

Glutenvrije zandkoekjes

Cadeautje!

"49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken"

Download hier jouw GRATIS E-Book

PDF.png
Logomakr_9e3oTI.png

Recept printen?