top of page

Doe je mee met Anne-Marie & Brace bij SBS6?Er bestaan veel programma's waarbij de focus ligt op kilo's afvallen en de enorme strijd om er flink wat pondjes af te krijgen. Elke dinsdagavond om 20:30 zie je bij SBS6 het programma Vet Fit waarbij afvallen niet centraal staat, maar juist een gezond eet- en leefpatroon ontwikkelen het doel is.

In het nieuwe SBS6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en O'G3NE alle excuses aan de kant en werken zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang aan een fittere en strakkere versie van zichzelf.

De KoelkastCoach is de voedingscoach van Anne-Marie Jung en Brace. Zij hebben beide hun eigen doelen waar we samen onze tanden in gaan zetten.


Anne-Marie Jung is actrice/theatermaakster en komt 's avonds heel vaak in de verleiding om een hele schaal bittergarnituur naar binnen te proppen na een voorstelling. Een keertje een bitterballetje kan geen kwaad, maar structureel/iedere dag is toch wel een dingetje.

Anne-Marie trok de stoute schoenen aan en belde mij De KoelkastCoach. Ze moest met de billen bloot en al haar ongezonde eetgewoontes onder de loep nemen. We hebben samen een aantal aanpassingen gedaan.

Ze is nu een paar weken onderweg. Haar bijzondere verslaving is best shocking.

Sommige gewoontes blijven lastig, maar met een beetje discipline en doorzettingsvermogen komt iedereen er.


Ook Brace kreeg een enorme klap in zijn gezicht toen hij tijdens de meet- en testdagen te horen kreeg dat zijn hartleeftijd 42 is, i.p.v. 31 zoals zijn echte leeftijd. Behoorlijk confronterend, geeft hijzelf toe. De waarheid is hard en er zal aan gewerkt moeten worden.

HET ROER OM!

Ondanks alle lastige momenten van optreden naar optreden en etentjes buiten de deur, zet ook Brace zijn tanden op elkaar om zijn eetpatroon radicaal om te gooien. Alle energiedrankjes de deur uit en gemberthee als vervanging, misschien iets te drastisch, we zullen zien. :)

EN JIJ?

Ben jij jouw ongezonde gewoontes ook zo zat? Iedereen kan namelijk meedoen. Meld je aan via de Facebookpagina en je gaat samen met deze kanjers keihard aan de slag om jouw eet- en leefpatroon een gezonder boost te geven.

Enneu... vergeet niet te kijken elke dinsdag 20:30 op SBS6, het wordt hilarisch!

GRATIS 49 TIPS ONTVANGEN?

Anne-Marie & Brace hebben allebei dit toffe e-boek ontvangen met 49 tips om hun eetpatroon te verbeteren en die overtollige kilo's kwijt te raken. Heb jij het document nog niet? Download het dan GRATIS, klik hier!


344 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page