Meer recepten zoeken?
Gezonde brownie
Gezonde brownie

9-8-22

Het is niet zo netjes om jezelf een paar veren in je reet te steken, maar dit recept is echt VERRUKKELIJK! Dit recept is meer dan een brownie. Want het is gemaakt zonder geraffineerde suiker, bloem of zelfrijzend bakmeel. Met wat dan wel? Nou, avocado, wortel, pure chocolade en amandelen...! 

Appelbeignets
Appelbeignets

29-12-21

Persoonlijk ben ik niet zo fan van eten frituren. Alleen op oudjaarsavond maak ik een uitzondering om deze gezonde appelbeignets te maken, dan wil ik het vet nog wel hoog opstoken. Ik kies er dan voor om deze ene keer voor kokosolie. 

Wortel Pannenkoeken
Wortel Pannenkoeken

17-11-21

Deze wortelpannenkoeken zijn perfect als je iets voedzaams wilt tijdens de lunch of ontbijt. Ook kleine kinderen die niet zo graag groenten eten, zullen deze pannenkoeken met gemak eten.

Smoothie spinazie kaneel
Smoothie spinazie kaneel

29-10-21

Een heerlijk verfrissende smoothie die verrijkt met wat extra magnesium door de Magnesium Drops van Zechsal. Door het vleugje kaneel en de rest van de ingrediënten is het een ideale smoothie voor als je wat kilo's kwijt wilt.

Gezonde glutenvrije pancakes
Gezonde glutenvrije pancakes

19-3-21

Dit is het originele Amerikaanse recept van de pancake maar dan in een gezonder jasje. Eigenlijk ga je met dit recept terug naar de basis, zoals de pannenkoek vroeger gemaakt werd.

Kikkererwtenburgers
Kikkererwtenburgers

10-3-21

Het kan absoluut geen kwaad om een paar dagen in de week geen vlees te eten. Alleen heb je daar wel goede en lekkere vervangers voor nodig. Dit recept van een kikkererwten burger is simpel, snel en voedzaam. 

Blueberry ontbijtmuffins
Blueberry ontbijtmuffins

27-2-21

Overheerlijke en snel te maken ontbijt muffins. Door de grote hoeveelheid gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten leg een goede bodem om de dag mee te beginnen. 

Gegrilde tonijnsteak
Gegrilde tonijnsteak

11-2-21

Dit mooie voedzame gerecht is de perfecte combinatie om jezelf te voorzien van een flinke dosis zelf liefde. Tonijn is bij uitstek de vis die past bij een romantisch diner.

Glutenvrije zandkoekjes
Glutenvrije zandkoekjes

10-2-21

Deze lieve glutenvrije zandkoekjes zijn ideaal voor als je geen keukenprins(es) bent. Als je alles in huis hebt dan staan deze zandkoekjes zo in de oven. Je kunt ze ook nog eens gebruiken als crubble voor door de yoghurt of over een ijsje.

Gezondere chocopasta
Gezondere chocopasta

4-2-21

Omdat de chocopasta die je in de winkel koopt veel suikers en ongezonde vetten bevat vind je hier een recept dat een stuk verantwoorder is.

Glutenvrije kruidkoek
Glutenvrije kruidkoek

29-12-20

Omdat de gewone kruidkoek stijf staat van de ongezonde suikers en toevoegingen, vind je hier een recept dat gemaakt is van met natuurlijke suiker en  zonder gluten.


Verantwoorde frietjes
Verantwoorde frietjes

31-8-20

Ongezond gezond snacken mag best af en toe. Dit simpele en overheerlijke recept van groenten friet staat in mum van tijd op tafel!