Sabine Leijten | De KoelkastCoach

Sabine Leijten is Orthomoleculair Voedingsdeskundige

"De missie van het platform De KoelkastCoach is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen!"

  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Condities

Ook een tomatensaus kun je prima maken met de producten die je nog in de kast hebt staan. Je kost je misschien een paar minuten meer dan een kant-en-klare saus, maar dan heb je wel een vele malen lekkerder gerecht.

Weer een recept dat gemaakt is met producten uit de voorraadkast. En wat zo bijzonder is aan dit gerecht dat het je direct terugbrengt naar een exotisch land waar je op dit moment best zou willen verblijven.

Recepten die gemaakt zijn met producten uit de voorraadkast zijn een initiatief van De KoelkastCoach naar aanleiding van de lange periode thuis door het coronavirus. Boodschappen doen is lastig dus eten we de voorraadkast leeg... Deze kikkererwtencurry is er daar één van.

12.12.2016

Deze chocolade muffins zijn echt onverbeterlijk. Als je ze éénmaal een keer gemaakt hebt, wil je nooit meer andere chocolade cakejes. Geloof mij! :) 

12.3.2020

Een weekje geen vlees? Maak dan eens deze salade met spruitjes en quinoa. Een enorme goed gevulde vitamine boost!

13.2.2020

Als je echt indruk wilt maken op jouw geliefde dan heb je met dit recept succes. Je hebt er wel een aantal ingrediënten voor nodig maar dan heb je ook wat...

16.1.2020

Deze heerlijke fraai gekleurde cakejes hebben iets fruitigs en zoets. In een hand-om-draai staan ze in de oven en kun je ervan genieten.

16.1.2020

Hoe heerlijk is het als je een gerecht gewoon van tevoren kunt voorbereiden en bij je gasten aan tafel kunt blijven zitten? Ik vind dat heerlijk. Zo ongezellig als je de gehele tijd in de keuken staat. Dit is een ideaal gerecht voor als je visite krijgt. 

De tijd van Sinterklaas is een gezellige knusse periode. Daar horen natuurlijk pepernoten en speculaasjes bij. Om het toch iets gezonder te doen dan je gewend bent, vind je hier een recept van ietsiepietsie gezondere speculaasbrokken. 

Een lekker prakkie met alleen maar gezonde details maken? Dan zal je eens dit recept dienen te maken. Zoete-aardappel met snijbonen, een super combi!

Tegenwoordig is pompoen bijna het hele jaar verkrijgbaar, ideaal! Want pompoen is bij uitstek een groenten om heerlijke smaakvolle gerechten en cakejes mee te maken. Hier een overheerlijk muffin recept.

Veel mensen hebben geen idee hoe en wat ze precies voor lekkers met een pompoen kunnen maken. Mocht jij daar ook last van hebben dan is dit recept echt iets voor jou! Een spectaculaire pompoensoep. Assepoester is er dol op ;)

Niet te pruimen? Of toch wel... :) Een groene frisse salade met gegrilde pruimen. Iets wat je niet snel zou verwachten maar wel de moeite waard is te proberen.

Omdat je soms weleens een simpel en makkelijk recept wilt dat strak staat van de hoeveelheid vitaminen en mineralen. Dit recept van een heerlijke healthy gazpacho is bij uitstek een aanrader eens te proberen. 

Courgettesoep met bleekselderij, klinkt misschien een beetje raar maar het is echt heerlijk. Veel voedingsstoffen en ideaal tijdens het afvallen!

1 / 5

Please reload