Meer recepten zoeken?
Gezonde glutenvrije pancakes

19-3-21

Dit is het originele Amerikaanse recept van de pancake maar dan in een gezonder jasje. Eigenlijk ga je met dit recept terug naar de basis, zoals de pannenkoek vroeger gemaakt werd.

Kikkererwtenburgers

10-3-21

Het kan absoluut geen kwaad om een paar dagen in de week geen vlees te eten. Alleen heb je daar wel goede en lekkere vervangers voor nodig. Dit recept van een kikkererwten burger is simpel, snel en voedzaam. 

Blueberry ontbijtmuffins

27-2-21

Overheerlijke en snel te maken ontbijt muffins. Door de grote hoeveelheid gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten leg een goede bodem om de dag mee te beginnen. 

Gegrilde tonijnsteak

11-2-21

Dit mooie voedzame gerecht is de perfecte combinatie om jezelf te voorzien van een flinke dosis zelf liefde. Tonijn is bij uitstek de vis die past bij een romantisch diner.

Glutenvrije zandkoekjes

10-2-21

Deze lieve glutenvrije zandkoekjes zijn ideaal voor als je geen keukenprins(es) bent. Als je alles in huis hebt dan staan deze zandkoekjes zo in de oven. Je kunt ze ook nog eens gebruiken als crubble voor door de yoghurt of over een ijsje.

Gezondere chocopasta

4-2-21

Omdat de chocopasta die je in de winkel koopt veel suikers en ongezonde vetten bevat vind je hier een recept dat een stuk verantwoorder is.

Glutenvrije kruidkoek

29-12-20

Omdat de gewone kruidkoek stijf staat van de ongezonde suikers en toevoegingen, vind je hier een recept dat gemaakt is van met natuurlijke suiker en  zonder gluten.


Verantwoorde frietjes

31-8-20

Ongezond gezond snacken mag best af en toe. Dit simpele en overheerlijke recept van groenten friet staat in mum van tijd op tafel!

Groene Smoothie

15-8-20

Omdat groen ook best lekker kan zijn... Het proberen waard! :)

Overheerlijke asperges

16-4-20

Het witte goud oftewel witte asperges. April / mei zijn de maanden dat ze weer volop gegeten kunnen worden.


Zorg er dus voor dat je ze niet mist dit jaar, als je er van houdt ten minste. Asperges met gerookte zalm, ei en zelfgemaakte hollandaisesaus, echt een cadeautje!

Verbluffende Asperges

12-4-20

In de lente zijn de witte asperges weer volop verkrijgbaar. Zet dit recept in je favoriete want het wordt zeker een favoriet als je het een keertje gemaakt hebt.

Tomatensoep a la crème

12-4-20

Een vers tomatencrèmesoepje dat voor het hele gezin een heerlijk soepje is. Zelfs de allerkleinste vinden dit een lekker soepje.